La Chinata Iberské Vepřové Libové "Morcón" Krmený Žaludem 50% Iberského Plemene
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Morcón je speciální klobása, jejíž zpracování je velmi podobné chorizu. Maso, které jsme vybrali k výrobě tohoto kusu, je vynikající kvality a získáváme ho hlavně z plecka zvířete. Vyrábí se z tlustého střeva místo tenkého střeva zvířete a vyžaduje speciální mletí, které se…
Celý popis
Popis
Morcón je speciální klobása, jejíž zpracování je velmi podobné chorizu. Maso, které jsme vybrali k výrobě tohoto kusu, je vynikající kvality a získáváme ho hlavně z plecka zvířete. Vyrábí se z tlustého střeva místo tenkého střeva zvířete a vyžaduje speciální mletí, které se provádí ručně a kousek po kousku. Tentokrát jsme ho nakrájeli na plátky a připravili k podávání. Onsahuje: 100 g