Giuliano Tartufi Parmazánový krém s bílým lanýžem, 80 g
Popis
Parmazánový krém s bílým lanýžem
Parmazánový krém s bílým lanýžem je díky své jemné chuti ideální pro přípravu mnoha různých druhů pokrmů.
Je to jeden z produktů, který naši zákazníci nejvíce oceňují: oceňují jej jak profesionální kuchaři, tak nadšenci, kteří se k lanýžů dostali poprvé.
Příprava v kuchyni
- Těstoviny z tvrdé pšenice, rýže, polenta
- Nápň do těstovin (ravioli, tortellini)
- K Masu, na syrové nebo pečené ryby
Použití
Na těstoviny použijte 40–45 g na osobu, před použitím můžete krém mírně zahřát přidáním vody z vařených těstovin.
Bonus
- Parmazánový krém s bílým lanýžemje jedním z nejprodávanějších a nejvíce oceňovaných produktů, zejména u těch, kteří hledají vysoce kvalitní produkty
- Spolu s Parmigiano Reggiano je to zdaleka nejlepší produkt, který nejlépe reprezentuje Itáli a její dokonalost.
Složení
SMETANA, SÝR Parmigiano Reggiano DOP 5%, kukuřičný škrob, bílý lanýž (Tuber albidum Pico) 3%, sůl, lanýžové aroma, E270.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky.
Výrobce: Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Itálie
Země původu: Itálie
Skladování: neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny: Mléko a výrobky z něj
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1361 Kj / 330 Kcal
Tuky 33.0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 24.0 g
Sacharidy 4.5 g
z toho cukry 1.5 g
Vláknina 0.5 g
Bílkoviny 2.9 g
Sůl 0.79 g