Giuliano Tartufi Lanýžová pasta z černého lanýže 15%, 80 g (Salsa Tartufata)
Popis
Lanýžová pasta z černého lanýže 15%
Lanýžová pasta z černého lanýže 15% (s 15% letních lanýžů) je opravdovou lahůdkou pro chuťové buňky, ideální jako základ pro lanýžové pokrmy. Doporučujeme k přípravě lahodných sendvičů nebo jako na dochucení masovým pokrmům a omelet. Můžete přidat trochu olivového oleje nebo majonézy a připravit si lahodný dresink.
Tip na servírování:
- Chléb (opečený nebo krutony)
- Těstoviny, rizoto, polenta
- Nádivka na těstoviny (ravioli nebo tortelli) nebo maso
- Grilované, pečené nebo smažené maso
- Grilovaná, pečená nebo smažená zelenina (zejména brambory, artyčoky a lilek).
- Omelety
- Pizza
- Pečené ryby
Lanýžové pasty jsou zdaleka nejuniverzálnější a nejjednodušší produkty, které lze v kuchyni použít.
Doporučujeme 15–20 g na porci. Používejte studenou formu na toasty nebo ohřátou na pánvi jako omáčku na těstoviny.
V závislosti na vašich preferencích můžete připravit složitější pokrmy přidáním smetany, bešamelu, másla, taveného sýra, oleje nebo majonézy.
Složení: Žampiony (Agaricus bisporus), extra panenský olivový olej, černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt) 15%, slunečnicový olej,černé olivy, sůl.
Neobsahuje barviva, aroma ani konzervační látky.