Giuliano Tartufi Lanýžová pasta z bílého lanýže, 80 g (Salsa Tartufata Bianca)
Popis
Lanýžová pasta z bílého lanýže
Lanýžová pasta z bílého lanýže (Tuber borchii Vitt.) je jedním z nejoblíbenějších produktů: díky typické chuti lanýžů a hub, a díky jeho snadnému použití z něj činí univerzální produkt pro různé recepty.
Servírování
- Na Chléb (rozpečený nebo s krutony)
- Na Těstoviny, rizoto, s polentou
- Náplň do těstovin (ravioli nebo tortellini) nebo masa
- Grilované, pečené nebo smažené maso
- Grilovaná, pečená nebo smažená zelenina (zejména brambory, artyčoky a lilek)
- Omelety
- Pizza
- Pečená ryba
Použití
Doporučujeme 15–20 gramů na osobu. Omáčku lze servírovat studenou na toastu nebo zahřátou na pánvi jako omáčku na těstoviny. Podle svých možností můžete připravit komplikovanější pokrmy přidáním smetany, bešamelu, másla, taveného sýra, oleje nebo majonézy.
Bonus
Lanýžová pasta z bílého lanýže patří mezi nejjednodušší produkty, který lze vařit a kombinovat je se všemi ingrediencemi.
Složení: žampiony, slunečnicový olej, jablečný ocet (jablečný ocet, antioxidant E224 (obsahuje SIŘIČITANY)), bílý lanýž (Tuber borchii Vitt.) 2%, cukr, přírodní aroma, sůl, sušené jalovcové plody, sušená petržel, sušený zázvor.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky.
Výrobce Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Itálie
Země původu Itálie
Skladování neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 324 Kj / 78 Kcal
Tuky 4.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.6 g
Sacharidy 4.7 g
z toho cukry 4.6 g
Vláknina 3.8 g
Bílkoviny 3.4 g
Sůl 2.4 g