Giuliano Tartufi Lanýžová pasta z bílého drahocenného lanýže, 470 g (Salsa Tartufata Bianca)
Popis
Lanýžová pasta z bílého drahocenného lanýže
Lanýžová pasta z bílého lanýže (Tuber magnatum Pico) je jedním z nejoblíbenějších produktů: díky typické chuti lanýžů a hub, a díky jeho snadnému použití z něj činí univerzální produkt pro různé recepty.
Servírování
- Na Chléb (rozpečený nebo s krutony)
- Na Těstoviny, rizoto, s polentou
- Náplň do těstovin (ravioli nebo tortellini) nebo masa
- Grilované, pečené nebo smažené maso
- Grilovaná, pečená nebo smažená zelenina (zejména brambory, artyčoky a lilek)
- Omelety
- Pizza
- Pečená ryba
Použití
Doporučujeme 15–20 gramů na osobu. Omáčku lze servírovat studenou na toastu nebo zahřátou na pánvi jako omáčku na těstoviny. Podle svých možností můžete připravit komplikovanější pokrmy přidáním smetany, bešamelu, másla, taveného sýra, oleje nebo majonézy.
Bonus
Lanýžová pasta z bílého lanýže patří mezi nejjednodušší produkty, který lze vařit a kombinovat je se všemi ingrediencemi.
Složení
Žampiony, bílý lanýž drahocenný (Tuber magnatum Pico) 1%, slunečnicový olej, zelené olivy, sůl, lanýžové aroma.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky.
Výrobce: Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Itálie
Země původu: Itálie
Skladování: neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny: bez alergenů
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1101 Kj / 268 Kcal
Tuky 28.0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3.2 g
Sacharidy 0.9 g
z toho cukry 0.6 g
Vláknina 1.6 g
Bílkoviny 1.9 g
Sůl 1.08 g