For Fun & Home Těstoviny Strozzapreti s černým lanýžem - 500g
Popis
Antico Pastificio Umbro „těstoviny vyráběné jako v minulosti“. Řemeslná výrobna těstovin. Neustálé zdokonalování nejlepší italské tradice. Vzácná a neopakovatelná tajemství a techniky se zrodily u výrobců těstovin na přelomu století.
Téměř třicet let vyrábí společnost Antico Pastificio Umbro těstoviny podle starobylé tradice umbrijských výrobců, přičemž využívá znalostí prestižních manufaktur na výrobu těstovin, které v Umbrii působí od 50./60. let.
Díky technologiím zpracování a použití pečlivě vybraných surovin dodá výrobkům tradiční hodnoty a do vaječných těstovin se s ohledem na přírodu používají pouze vejce od slepic z volného chovu.
Veškerá činnost společnosti byla vždy organizována ve snaze o maximální kvalitu jak chuti, tak i bezpečnosti výrobků, přičemž společnost získala a dlouhodobě si udržuje nejvyšší úroveň certifikací BRC a IFS.
Těstoviny jsou vyráběny ručně z vybraných 100% italských zrn, taženy bronzem a sušeny při nízké teplotě, stejně jako se to dělalo na začátku století díky moudrosti Mastri Pastai.
Tradičně zpracované těstoviny jsou skutečnou potravinou dle pravé italské tradice.
Těstoviny jsou ochuceny pečlivě vybranými ingrediencemi, a pouhým přidáním extra panenského olivového oleje nebo másla z nich udělají plnohodnotný pokrm. Budete mít závan čerstvého vína na vašem stole díky autentickým barvám.
Příprava v kuchyni
Vařte Strozzapreti s letním lanýžem ve více osolené vodě, sceďte je al dente a prohřejte je na pánvi s několika lžičkami másla a několika lžičkami parmezánu.
Chcete-li dále vylepšit opojnou chuť lanýžů, přidejte pár plátků lanýže Giuliano Tartufi, výsledek tak bude intenzivnější.
Servírování
Strozzapreti s černým lanýžem jsou ideální pro přípravu jednoduchého a zároveň lahodného pokrmu.
Ideální pro oslavy a zvláštní příležitosti, díky nimž bude vaše menu ještě rafinovanější.
Bonus
Strozzapreti s černým lanýžem jsou velmi jednoduché na přípravu, protože jsou okamžitě připraveni. I méně zkušený kuchař z nich dokáže připravit lahodný a vytříbený pokrm.
Složení: krupice z tvrdé pšenice, hříbky (Boletus edulis), černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt.), aroma, sůl. Může obsahovat vejce, sóju, hořčici a inkoust z měkkýšů.
Doba vaření: 7 minuty