Brezzo Rizoto se sýrem Pecorino a pepřem, 300 g
Popis
Rizoto se sýrem Pecorino a pepřem
Cacio e Pepe je typické římské jídlo, které se na první pohled zdá být jednoduché a snadné na přípravu, ale není tomu tak, protože jde o vyváženost ingrediencí.
Pochází z Říma, vyrábí se ze sýra (Pecorino) a pepře a podle typického římského receptu se používá k dochucení špaget. Brezzo reinterpretuje recept tím, že navrhuje toto Cacio e Pepe Risotto, super!
Pouze nejlepší superjemná rýže Carnaroli bez glutamátu.
Zdravý a chutný pokrm, který se snadno připravuje a je hotový za pár minut.
K přípravě stačí uvařený vývar nebo voda a případně trochu oleje, kousek másla nebo půl sklenice bílého vína.
Doba vaření: 18/20 minut
Složení: Italská rýže Carnaroli, sýr pecorino (ovčí mléko, sůl, jehněčí syřidlo) 6%, mletý černý pepř 1%.
Doporučené množství pro 1 osobu: 80 g – 100 g
Výživové hodnoty na 100 g
- Energetická hodnota 368 Kcal / 1557 KJ (Tuky 3.4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1.5 g, Sacharidy 74 g, z toho cukry 1,1 g, Vláknina 1.7 g, Bílkoviny 9.4 g, Sůl 0.45 g)
Výrobce: Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale CN – Itálie
Země původu: Itálie
Alergeny: Mléko a výrobky z něj