Brezzo Rizoto s bazalkovým pestem, 300 g
Popis
Rizoto s bazalkovým pestem
Bazalkové Pesto je typické z Janovské oblasti (Ligurie).
Pochází z Janova, vyrábí se z bazalky, piniových oříšků a sýra a používá se k ochucení těstovin podle typického janovského receptu. Brezzo přetváří tento recept na pesto rizoto, které je vynikající!
Pouze nejlepší superjemná rýže Carnaroli bez glutamátu.
Zdravý a chutný pokrm, který se snadno připravuje a je hotový za pár minut.
K přípravě stačí uvařený vývar nebo voda a případně trochu oleje, kousek másla nebo půl sklenice bílého vína.
Doba vaření: 18/20 minut
Složení: italská rýže Carnaroli 98 %, aromatický přípravek s příchutí pesta 1,5 %, bylinky v různém poměru (bazalka, česnek), ovčí sýr (ovčí mléko, sůl, jehněčí syřidlo), slunečnicový olej, kvasnicový extrakt, špenát, sůl, rýžová mouka, cukr, protispékavá látka. E551, lyofilizované pesto v prášku 0,5 % (janovská bazalka DOP 49 %, Parmigiano Reggiano DOP (mléko, sůl, syřidlo), piniové oříšky, Fiore Sardo dop (ovčí mléko, syřidlo, sůl), sůl, česnek), cibule.
Doporučené množství na 1 osobu: 80 g – 100 g
Skladování: Skladujte na chladném suchém místě.
Výživové hodnoty na 100g
- Energetická hodnota 350 kcal/ 1458 Kj (obsah tuků 0.9, z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g, sacharidy 78.6 g, z toho cukry 1.0 g, vláknina 2.1 g, Bílkoviny 6.9 g, Sůl 0.02 g)
Výrobce: Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale CN – Itálie
Země původu: Itálie
Alergeny: Mléko a výrobky z něj; Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich