10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 21539220

Brezzo Rizoto s bazalkovým pestem, 300 g

Brezzo Rizoto s bazalkovým pestem, 300 g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pouze nejlepší superjemná rýže Carnaroli bez glutamátu. Zdravý a chutný pokrm, který se snadno připravuje a je hotový za pár minut. Celý popis
164 Kč
Zboží od: Lanýž Shop
164 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

29.7.2024 na výdejním místě
29.7.2024 - 30.7.2024 na vaší adrese

Popis

Rizoto s bazalkovým pestem

Bazalkové Pesto je typické z Janovské oblasti (Ligurie).

Pochází z Janova, vyrábí se z bazalky, piniových oříšků a sýra a používá se k ochucení těstovin podle typického janovského receptu. Brezzo přetváří tento recept na pesto rizoto, které je vynikající!

Pouze nejlepší superjemná rýže Carnaroli bez glutamátu.

Zdravý a chutný pokrm, který se snadno připravuje a je hotový za pár minut.

K přípravě stačí uvařený vývar nebo voda a případně trochu oleje, kousek másla nebo půl sklenice bílého vína.

Doba vaření: 18/20 minut

Složení: italská rýže Carnaroli 98 %, aromatický přípravek s příchutí pesta 1,5 %, bylinky v různém poměru (bazalka, česnek), ovčí sýr (ovčí mléko, sůl, jehněčí syřidlo), slunečnicový olej, kvasnicový extrakt, špenát, sůl, rýžová mouka, cukr, protispékavá látka. E551, lyofilizované pesto v prášku 0,5 % (janovská bazalka DOP 49 %, Parmigiano Reggiano DOP (mléko, sůl, syřidlo), piniové oříšky, Fiore Sardo dop (ovčí mléko, syřidlo, sůl), sůl, česnek), cibule.

Doporučené množství na 1 osobu: 80 g – 100 g

Skladování: Skladujte na chladném suchém místě.

Výživové hodnoty na 100g

  • Energetická hodnota 350 kcal/ 1458 Kj (obsah tuků 0.9, z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g, sacharidy 78.6 g, z toho cukry 1.0 g, vláknina 2.1 g, Bílkoviny 6.9 g, Sůl 0.02 g)

Výrobce: Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale CN – Itálie

Země původu: Itálie

Alergeny: Mléko a výrobky z něj; Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich