Brezzo Piemontské masové ragu, 180 g
Popis
Piemontské masové ragu
Ragu tradiční pro piemontskou oblast, vyrobené z nejlepšího telecího masa.
Tip na servírování:
Výjimečně se hodí k vaječným těstovinám, jako jsou tajarin albesi a tagliatelle, nebo k agnolotti.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření uložte do chladničky a spotřebujte do 5 dnů.
Složení: Italská rajčata, hovězí maso z Itálie 33 %, cibule, mrkev, celer, extra panenský olivový olej, sůl, cukr, aromatické rostliny. Regulátor kyselosti: kyselina citrónová.
Výrobce: Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) – Itálie
Země původu: Itálie
Skladování: neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny: Celer a výrobky z něj
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 289 Kj / 69 Kcal
Tuky 2,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1.5 g
Sacharidy 3.5 g
z toho cukry 2.4 g
Bílkoviny 7.2 g
Sůl 1.56 g