Saracino Glazura neutrální 1kg
Popis
Zrcadlovou glazuru je nejvhodnější nanášet na dezerty a dorty, které se mohou zamrazit. Podklad pod Zrcadlovou polevu, musí být nejlépe mražený. Poleva se na takovém podkladu nejlépe udrží a Váš dezert bude vypadat fantasticky. Tuto zrcadlovou polevu je důležité zahřát ( nejlépe ve vodní lázni ) na 35 – 40°C. Pokud je poleva příliš hustá, přidejte trochu vody. Připravenou polevu nalijte krouživými pohyby na chlazený dort, nebo zákusek. Přebytečná poleva steče mimo, proto by jste měli pracovat nad miskou, nebo plechem.
Složení:
glukózový sirup; sacharóza; voda; zahušťovadla: agar agar E406, pektin E440; modifikovaný škrob; regulátory kyselosti: kyselina citronová E330, citrát sodný E331; konzervační látka: sorban draselný E202.