10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 46295450

Orion Pekáč s poklopem pr. 20 cm

Orion Pekáč s poklopem pr. 20 cm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Orion Pekáč s poklopem o průměru 20 cm je vyroben z kvalitního borosilikátového skla, které je ideální pro pečení, zapékání, restování a dušení pokrmů v troubě. Celý popis
Sleva 11 % 360 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
320 Kč
Zboží od: elektromarket
Sleva 11 % 360 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
320 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

2.12.2024 na výdejním místě
2.12.2024 - 3.12.2024 na vaší adrese

Popis

Orion Pekáč s poklopem o průměru 20 cm je vyroben z kvalitního borosilikátového skla, které je ideální pro pečení, zapékání, restování a dušení pokrmů v troubě. S kapacitou 1,65 l pro pekáč a 0,7 l pro poklop je tento nástroj všestranným pomocníkem v kuchyni, vhodný pro různé druhy jídel. Díky průhlednému sklu můžete snadno kontrolovat stav pečení a dosáhnout perfektního výsledku. Skleněné víko lze použít samostatně nebo k přikrytí pokrmu, což urychlí proces pečení. Tento pekáč je nejen odolný vůči vysokým teplotám, ale také hygienicky nezávadný a snadno udržovatelný.

Parametry:

  • Kolekce: N/A
  • Materiál: Borosilikátové sklo
  • Uzávěr/víko: Ano
  • Materiál víka/uzávěru: Borosilikátové sklo
  • Indukce: Ne
  • Nepřilnavý povrch: Ne
  • Šířka (cm): 23,5
  • Výška (cm): 7,5
  • Výška s poklicí (cm): 10
  • Průměr (cm): 20
  • Objem (l): 2,15
  • Hmotnost (g): 1 226
  • Materiál ucha: Borosilikátové sklo
  • Vlastnosti: Odolné sklo
  • Vhodné do myčky: Ano
  • Vhodné do mikrovlnky: Ano
  • Vhodné do trouby: Ano

Barva:

  • Transparentní sklo

Technické specifikace:

  • Teplotní odolnost: Od –20 °C do +300 °C
  • Hmotnost produktu: 1 226 g
  • Vhodné pro: Elektrické, horkovzdušné, plynové i mikrovlnné trouby
  • Údržba: Možné mýt v myčce na nádobí; doporučeno používat kuchyňské chňapky a pokrmy podlévat vlažnou nebo teplou vodou, aby nedošlo k teplotnímu šoku.