Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ochucovací pasta krémový karamel je ideální pro ochucení těst, krémů i zmrzliny.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasta lesní plody je ideální pro ochucení těst, krémů i zmrzliny.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasta s příchutí lískový ořech dodá lahodnou chuť piškotovému korpusu, ganache i zákusku.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasty od FunCakes mají lahodnou ovocnou příchuť.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasta s příchutí mandarinky dodá lahodnou chuť piškotovému korpusu, ganache i zákusku.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasta s příchutí mascarpone je vhodná nejen do krémů a zmrzliny, ale také na pečení.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasta je ideální pro ochucení těst, krémů i zmrzliny.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasta s příchutí mučenky dodá lahodnou chuť piškotovému korpusu, ganache i zákusku.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasta pomeranč je ideální pro ochucení těst, krémů i zmrzliny.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasta skořice je ideální pro ochucení těst, krémů i zmrzliny.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasta je ideální pro ochucení těst, krémů i zmrzliny.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Ochucovací pasta s příchutí žvýkaček je vhodná nejen do krémů a zmrzliny, ale také na pečení.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota na dorty s příchutí marshmallow.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota medvědí černá.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota červená.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota jarní zelená.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota kaštanově hnědá.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota lesní zelená.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota lila.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota limetkově zelená.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota medově-zlatá.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota medvědí hnědá.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací hmota mořsky modrá.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Potahovací pastelově modrá.
můžete mít 31.7. - 1.8.