Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu jednoduchých cukrových ozdob
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu jednoduchých cukrových ozdob
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu jednoduchých cukrových ozdob
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu jednoduchých cukrových ozdob
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu jednoduchých cukrových ozdob
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu jednoduchých cukrových ozdob
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu jednoduchých cukrových ozdob
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu jednoduchých cukrových ozdob
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 stupňů
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 stupňů
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a maximální teplota polevy by neměla přesáhnout 45 stupňů
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Tekutá potravinářská glazura zajišťuje trvalý lesk na velkých plochách jako například jedlý papír či jiné dekorace
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Instantní mléčný krém vhodný pro plnění cukrářských výrobků, pro přípravu zmrzlinových směsí či mléčných koktejlových nápojů
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Přidává se do potahovacích a modelovacích hmot, aby zůstaly tvárné a přitom pevné pro modelování
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Přidává se do potahovacích a modelovacích hmot, aby zůstaly tvárné a přitom pevné pro modelování
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Vanilmix 0,5 kg je směs na přípravu pudinkového krému za studena.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Protírající pasta do zmrzliny
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Tento sprej umožňuje pokrýt cukrářský produkt stejnoměrnou a tenkou vrstvou želatiny
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Šlehačka živočišná ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh a přijemnou senzoriku
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Živočišná trvanlivá smetana ke šlehání ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Zkaramelizované, zahuštěné slazené plnotučné mléko
.můžete mít 31.7. - 1.8.
Gelová barva na obarvení různých cukrářských hmot, krémů i těsta.
můžete mít 31.7. - 1.8.
Broskvová gelová barva pro barvení cukrářských hmot, těst a krémů.
můžete mít 31.7. - 1.8.