Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Dodává velmi jemný a sladký chuťový profil, maso je měkké a voňavé. Výborně se hodí na drůbež, ryby i sýry
můžete mít 26.11. - 27.11.
Všestranná volba pro uzení a grilování. Je ideální pro větší kusy žeber a vepřových ramen a téměř každého červeného masa a drůbeže. Dodá všeobecný dřevitý nádech a vůni.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Buk je nejoblíbenější dřevina k uzení. Dodává velice delikátní nezaměnitelnou vůni. Dřevo má totiž velkou výhřevnost a občas dává více kouře a tepla, než pro pomalé uzení potřebujete. Buk je univerzální a hodí se k uzení většiny mas.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Kombinaci delikátní vůně buku a nasládlé chuti třešně oceníte nejvíce u drůbeže, vepřového masa, mořských plodů a jehněčího masa.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Díky kombinaci bukového a švestkového dřeva získáte unikátní chuťový zážitek, který překoná vaše očekávání.
můžete mít 26.11. - 27.11.