Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Tato směs se skládá z pečlivě vybraných kávových zrn z Brazílie, Indie a Etiopie, které tvoří vyváženou chuťovou kompozici. Dokonale sladěné vlastnosti jednotlivých zrn umožňují připravit dokonalé espresso.- země původu: Brazílie, Indie, Etiopie- druh: 80 % Arabica, 20 % Robusta- stupeň pražení: 3/5
můžete mít 6.3. - 7.3.
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu zpracování, botanické odrůdě a nadmořské výšce.Ve směsi Colombia Fazenda Laguna byla zrna upražena
můžete mít 6.3. - 7.3.
- země původu: Tanzánie- region: Kilmanjaro- druh: 100% Arabica- odrůda: Kent, Bourbon- nadmořská výška: nad 1500 m n. m.- zpracování: mokrá metoda (washed)- profil pražení: medium- chuť: ovocné tóny, čokoláda, vanilka- aroma: Sladké- tělo: plné- acidita (kyselost): průměrná- stupeň pražení: 3/5– in
můžete mít 6.3. - 7.3.
- země původu: Indie- region: Karnataka- druh: 100% Arabica- odrůda: Catimor- nadmořská výška: 1100 – 1250 m n. m.- sklizeň: květen – duben- zpracování: mokrá metoda (washed)- stupeň pražení: medium- chuť: karamel, tabák, čokoláda- aroma: Sladké- tělo: plné- acidita (kyselost): nízká- stupeň pražení
můžete mít 6.3. - 7.3.
Kávová zrna jsou původem z Brazílie a Peru.
můžete mít 6.3. - 7.3.
- země původu: Brazílie- region: Patrocinio (Minas Gerais), Odrůda: Acaiá, Yellow Catuaí, Zpracování: mokrá metoda (washed)- region: Varj?o de Minas (Cerrado of Minas), Odrůda: Yellow Bourbon, Zpracování: mokrá metoda (washed)- region: Patrocínio (Cerrado Mineiro), Odrůda: Red Bourbon, Zpracování: s
můžete mít 6.3. - 7.3.
- země původu: Kolumbie- druh: 100% Arabica- odrůda: Typica, Bourbon, Caturra- nadmořská výška: 1200 – 1450 m n. m.- sklizeň: říjen – prosinec- profil pražení: medium- chuť: tóny oříšků, karamelu, jemných pomerančů- aroma: Sladké- tělo: medium± acidita (kyselost): nízká± balení: 1 kg kávových zrn
můžete mít 6.3. - 7.3.
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu zpracování, botanické odrůdě a nadmořské výšce.Ve směsi Brasilia Fazenda Grande byla zrna upražena
můžete mít 6.3. - 7.3.
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu zpracování, botanické odrůdě a nadmořské výšce.Ve směsi Honduras Fazenda Paradiso byla zrna upražen
můžete mít 6.3. - 7.3.
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu zpracování, botanické odrůdě a nadmořské výšce.Ve směsi Nicaragua Fazenda Finestra byla zrna upraže
můžete mít 6.3. - 7.3.
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu zpracování, botanické odrůdě a nadmořské výšce.Ve směsi Peru Fazenda Verde byla zrna upražena o něc
můžete mít 6.3. - 7.3.
V Blue Orca Coffee si ceníme přírodní charakter kávy, proto jsou naše zrna pražena na střední stupeň podle SCA standardu a zachovávají si tak svou autentickou chuť v závislosti na zemi původu, způsobu zpracování, botanické odrůdě a nadmořské výšce.Ve směsi Salvador Fazenda Roja byla zrna upražena o
můžete mít 6.3. - 7.3.
- země původu: Nikaragua- region: Jinotega- druh: 100% Arabica- odrůda: Caturra- zpracování: mokrá metoda (washed)- nadmořská výška: 1150 – 1500 m n. m.- profil pražení: medium- chuť: ovocné tóny, čokoláda, oříšky- aroma: Sladké- tělo: plné- acidita (kyselost): střední- stupeň pražení: 3/5– intenzit
můžete mít 6.3. - 7.3.