Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Používá se celá nebo mletá v kuchyních jižní Asie. Lépe je ji předem nasucho opražit, protože se tím zmírní nahořkla chuť. Kořeníme jí masité i zeleninové jídla, po namočení ji lze využít i jako luštěninu, nebo naklíčenou do salátů.
můžete mít 7.10.
Tyčinky skořice (cassia) mají výraznější chuť než pravá skořice s jemným hřebíčkovým podtónem, a proto se používají především do slaných jídel. Používá se v pulao a Biryani.
můžete mít 7.10.
Skořice je koření získávané z vnitřní kůry skořicového stromu. V Indii je běžně známý jako „Dalchini“.
můžete mít 7.10.
Tandoori masala je speciální směs autentického indického koření.
můžete mít 7.10.
Tamarindová pasta má sladkokyselou chuť.
můžete mít 7.10.
Tapioka je škrob získaný z manioku (Manihot esculenta).
můžete mít 7.10.
Koření vynikající kvality, které je dovezené z Indie a čištěné a balené v Anglii.
můžete mít 7.10.
Velmi jemně mletá káva vhodná pro přípravu kávy v džezvě s přídavkem kardamonu – 5 %.
můžete mít 7.10.
100% čistý a přírodní. Atta špičkové kvality vyrobená z nejkvalitnější pšenice pocházející z nejlepších pšeničných polí v Indii pro dlouhotrvající měkké rotis.
můžete mít 7.10.
Cukrářský orientální výrobek.
můžete mít 7.10.
Nepochybujte o síle směsi darované lidstvu ze samotných nebes. Čaj Do Ghazal s kardamomem, vyrobený s dobrotou čistého cejlonského čaje a přírodní příchutí pravého kardamomu, je směsí z hor Cejlonu a nejvyšší kvality.
můžete mít 7.10.
Cizrna se také někdy nazývá římský hrách. Uvařené mají pevnou, ale jemnou texturu a dodávají pokrmům dobrou barvu a oříškovou chuť.
můžete mít 7.10.
Urid Whole je extrémně ceněná luštěnina. Je to nejvýživnější fazole ze všech luštěnin a běžně se vaří pro zdravou výživu.
můžete mít 7.10.
Chana Dal má skvělou chuť, je sladký i ořechový. Má vysoký obsah vlákniny a pomáhá snižovat cholesterol. Chana Dal je vynikajícím zdrojem bílkovin a esenciálních aminokyselin.
můžete mít 7.10.
Hřebíček jako jednodruhové koření tvoří součást mnoha směsí, např. kari, garam masala . Použití hřebíčku je široké. Hodí se do slaných i sladkých pokrmů, sušenek, kompotů, pečiva, ale i svařeného vína.
můžete mít 7.10.
Instantní zázvor 100%, bez přidaného cukru.
můžete mít 7.10.
Instantní zázvorový nápoj je vyroben z prvotřídního zázvoru a medu, aby při konzumaci dodal osvěžující pocit.
můžete mít 7.10.
Oblíbená příchuť. 12 sáčků x 18g
můžete mít 7.10.
Kardamon zelený můžete použít do čaje, kávy, do vařených i smažených jídel i na přímou spotřebu.
můžete mít 7.10.
U nás známe tuto bylinu pod názvem kurkuma a v ájurvédě se jí říká „koření života“.
můžete mít 7.10.
Kuskus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně.
můžete mít 7.10.
Vermicelli
můžete mít 7.10.
Kesar Mango pyré je vyrobena z ručního vybraných Mango.
můžete mít 7.10.
Nafouknutá rýže se v Indii používá k přípravě slaných pochutin, jako jsou Jhalmuri a Bhelpuri.
můžete mít 7.10.