Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nejpálivější paprička v mleté formě.
můžete mít 26.7.
Paprika
můžete mít 26.7.
Používá se k aromatizaci potravin, jako součást některých kosmetických a lékařských přípravků.
můžete mít 26.7.
Používá se celá nebo mletá v kuchyních jižní Asie. Lépe je ji předem nasucho opražit, protože se tím zmírní nahořkla chuť. Kořeníme jí masité i zeleninové jídla, po namočení ji lze využít i jako luštěninu, nebo naklíčenou do salátů.
můžete mít 26.7.
Tyčinky skořice (cassia) mají výraznější chuť než pravá skořice s jemným hřebíčkovým podtónem, a proto se používají především do slaných jídel. Používá se v pulao a Biryani.
můžete mít 26.7.
Skořice je koření získávané z vnitřní kůry skořicového stromu. V Indii je běžně známý jako „Dalchini“.
můžete mít 26.7.
Tandoori masala je speciální směs autentického indického koření.
můžete mít 26.7.
Tamarindová pasta má sladkokyselou chuť.
můžete mít 26.7.
Hřebíček jako jednodruhové koření tvoří součást mnoha směsí, např. kari, garam masala . Použití hřebíčku je široké. Hodí se do slaných i sladkých pokrmů, sušenek, kompotů, pečiva, ale i svařeného vína.
můžete mít 26.7.
Koření vynikající kvality, které je dovezené z Indie a čištěné a balené v Anglii.
můžete mít 26.7.
Fenykl je velmi oblíbené koření. Má sladkou chuť podobající se anýzu. Využívá se k dokořenění chleba, cukrovinek a sladkého pečiva. Dále se využívá hodně k dochucení rybích polévek, tvarohových a sýrových jídel, omáček, bylinkového másla, salátů.
můžete mít 26.7.
Sezamové semínko se přidává do pečiva, salátů, pečených sušenek, slaných i sladkých krekrů.
můžete mít 26.7.
Šafrán je nejdražší koření na světě (červené zlato). Na sběr jednoho kg šafránu je potřeba asi 235 tisíc květů.
můžete mít 26.7.
Pokud jste fanoušek orientální kuchyně, pak si nemůžete nechat ujít tuto vynikající pochoutku.
Momentálně nedostupné
MDH Sabji Masala je dokonalá směs pro jakýkoli typ zeleninového pokrmu.
Momentálně nedostupné