Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Středně velký, univerzální nůž se silnou čepelí je ideální pro krájení masa a zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Středně velký, univerzální nůž se silnou čepelí je ideální pro krájení velkých kusů masa a zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Kompaktní a lehký nůž, ideální pro loupání a krájení malého ovoce a zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Kompaktní a lehký nůž, ideální pro loupání a krájení malého ovoce a zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Dlouhá zoubkovaná čepel pro krájení chleba a jiného pečiva.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Univerzální nůž asijského typu se širokou čepelí ideální pro krájení velkých kusů zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Víceúčelový okrajovací nůž, ideální pro krájení ovoce a zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Rovná čepel s jemným ostřím pro vykostění masa.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Univerzální nůž asijského typu pro snadnou přípravu masa, ryb a zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Vroubkované ostří, ideální pro krájení potravin s tenkou slupkou nebo kůrkou. Vhodný též jako ideální nůž na steaky.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž s rovnou čepelí a ostrou špičkou je ideální pro loupání a krájení menší zeleniny a ovoce. Rozměry: 320 × 22 × 70 mm.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Praktický univerzální nůž vhodný pro krájení menších potravin. Rozměry: 320 × 22 × 70 mm.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž se zoubkovanou čepelí, která je ideální pro krájení chleba či pečiva s tvrdou kůrkou. Rozměry: 420 × 26 × 86 mm.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Velký univerzální nůž se silnou čepelí je ideální pro krájení velkých kusů potravin. Vysoce kvalitní čepel je vyrobena z německé oceli, tvrzená pro optimální tvrdost HRC 54. Nůž se velmi pohodlně drží, je perfektně vyvážený a odolný.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Okrajovací nůž s rovným ostřím a rovnou špičkou je ideální na okrajování ovoce a zeleniny. Rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost. Lze jej mýt v myčce, pro zachování trvanlivosti je však vhodnější ruční mytí.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž má dlouhou zoubkovanou čepel pro krájení pečiva s tvrdou kůrkou. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována a je téměř bezúdržbová.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Loupací nůž ideální pro krájení ovoce nebo menší zeleniny.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž japonského typu se širokou čepelí je vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Tento prémiový nůž má kvalitní ostří z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Univerzální snídaňový nůž je vhodný ke krájení potravin střední velikosti. Tento prémiový nůž má kvalitní ostří z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC. Pohodlná dřevěná rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Okrajovací nůž s ostrou špičkou je ideální pro krájení a okrajování ovoce a zeleniny. Rozměry: 320 × 22 × 70 mm.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž s rovnou, dlouhou čepelí s hladkým ostřím je ideální pro krájení pečeně. Rozměry: 420 × 25 × 90 mm.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Okrajovací nůž má rovné ostří a ostrou špičku, je vhodný pro okrajování a dělení ovoce a zeleniny. Čepel i rukojeť jsou vyrobeny z německé oceli prémiové kvality, rukojeť má velkou zarážku na prsty a plastový povrch pro dobré uchopení.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Prémiový nůž s pevnou zoubkovanou čepelí je vhodný pro krájení chleba a dalšího pečiva. Čepel je ostřena na brusném kotouči, ergonomická rukojeť s povrchem z komfortního matového plastu má zarážku pro prsty pro maximálně bezpečné krájení.
můžete mít 26.11. - 27.11.
Nůž japonského typu se širokou čepelí je vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Čepel i rukojeť jsou vyrobeny z německé oceli prémiové kvality, rukojeť má velkou zarážku na prsty a plastový povrch pro dobré uchopení.
můžete mít 26.11. - 27.11.