Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Lanýžová pasta z černého lanýže 7% je jedním z nejoblíbenějších produktů: typická chuť lanýžů a hub, a její snadné použití z ní činí univerzální produkt pro různé recepty.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Lanýžová pasta z černého lanýže je jedním z nejoblíbenějších produktů: typická chuť lanýžů a hub, a její snadné použití z ní činí univerzální produkt pro různé recepty.
můžete mít 25.7. - 26.7.
je největší oliva na světě, skutečná italská potravinářská excelence a chlouba apulského města Cerignola.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Jedná se o mletý česnek, chilli papričku a petrželku v oleji. Pikantní česneková omáčka s chilli. Ideální jako náplň do sendvičů, s crostini, na bruschetty, vynikající ke klasickým špagetám aglio,olio e peperoncino.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Úchvatná struktura vloček dodává černé kyperské soli pozoruhodnou svěžest. Její černá barva je způsobena přidáním dřevěného uhlí. Servírovací tipy: dobře rozpustná, vhodná zejména pro syrovou zeleninu, mořské plody, ryby, carpaccio a syrové maso.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Tento džem se vyrábí z nejlepšího italského kiwi. Bohatá na kousky ovoce.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Pouze vybraná italská rajčatová dužina a chilli papričky pro milovníky intenzivní a pikantní chuti. Arrabbiata je omáčka na těstoviny s pikantní chutí, typická pro Lazio, zejména pro město Řím.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Tato krabička 5 solí Brezzo může být originálním nápadem na dárek, který obsahuje 5 různých druhů solí: havajská sůl, himálajská sůl, kyperská sůl, perská modrá sůl a uzená sůl.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Lanýžová pasta z černého lanýže je jedním z nejoblíbenějších produktů: typická chuť lanýžů a hub, a její snadné použití z ní činí univerzální produkt pro různé recepty.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Tuňák středomořský, běžně známý jako „Alletteratus Tuna“. Je rozšířen ve Středozemním moři a běžně se vyskytuje i v italských pobřežních vodách. Dosahuje délky 1 m a hmotnosti 6/7 kg. Charakteristika: tuňák s intenzivní a plnou chutí typickou pro červenou tuňáka, kterého považujeme za vynikajícího.
můžete mít 24.7. - 25.7.
Tato marmeláda se vyrábí z nejlepších italských citronů. Bohatá na kousky ovoce.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Brezzo medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole. Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny. Italský med z planikových květů Med z planikových květů je ze všech medů vyráběných v Itálii jedním z ne
můžete mít 25.7. - 26.7.
Portugalská Fleur de Sel je čistá, přirozeně bílá sůl sbíraná na atlantickém pobřeží Portugalska od doby římské říše. Její krystaly jsou lehké a na dotek velmi jemné. Tyto vločky soli se stále shromažďují ručně, jakmile se vytvoří na povrchu solného roztoku, v době těsně před fází srážení.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Brezzo nabízí své tomini sýry ochucené lanýži. Jedná se o typickou piemontskou mléčnou pochoutku. Tomini jsou měkké sýry, ploché, kruhového tvaru a s variabilním zráním.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Výběr těch nejlepších sicilských pomerančů, ručně krájené a naložené do sirupu. Svěží, sladké a lahodné. Ideální alternativa čerstvého ovoce v jakémkoli ročním období.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Extra panenský olivový olej s bílým lanýžem se velmi snadno používá a lze ho kombinovat s mnoha pokrmy, aby se zvýraznila chuť lanýže.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Prémiové lanýžové koření Spolverata® je výjimečné koření. díky svému snadnému použití je ideální pro dochucení mnoha pokrmů a dodává lanýžovou chuť jakémukoli pokrmu. Spolverata®, je na bázi lanýžů, která je velmi oblíbeným produktem spotřebitelů a profesionálů v oblasti gastronomie.
můžete mít 25.7. - 26.7.
Tuňák je nutričně hodnotná ryba, která je velmi všestranná při vaření. Tuňák červený dostal své jméno podle barvy svého masa, které je v čerstvém stavu sytě červené. Je to jeden z největších druhů tuňáků, vážící až 600 kg a měřící 3 metry. Vyznačuje se stříbřitými pruhy na břiše.
můžete mít 24.7. - 25.7.
Určena pro přípravu pokrmu, který v sobě skrývá veškerou jednoduchost, chuť a vůni středomořské kuchyně. Podle tradice se tato omáčka připravuje z černé tekutiny obsažené ve vaku sépie, která je jejím obranným nástrojem v moři.
můžete mít 24.7. - 25.7.
Filety z mečouna zpracované výhradně ručně, dušené a konzervované v olivovém oleji. Speciální produkt s jemnou a lahodnou chutí, který si můžete vychutnat jako alternativu tuňáka.
můžete mít 24.7. - 25.7.
Cherry rajčata Pachino I.G.P. jsou malá, ve zralosti mají dobrou kyselost v poměru k obsahu cukrů, což je předurčuje k přípravě omáček. Zpracování zůstalo stejné, jaké si místní obyvatelé tradičně předávají po generace. Pravost, čerstvost surovin a přísné kontroly zaručují jejich nejvyšší kvalitu.
můžete mít 24.7. - 25.7.
Buzzonaglia di Tonno (kousky tuňáka) je nejméně hodnotná část tuňáka. Je to část masa nejblíže břichu a pod krkem, je tmavší, protože je více potřísněna krví. V minulosti to byl typický pokrm z mořských plodů.
můžete mít 24.7. - 25.7.
Tuňákové bottarga je tradiční sicilskou (ale i sardinskou) pochoutkou. Jedná se o sáček obsahující nasolené, vylisované a usušené jikry z tuňáka. Bottarga má intenzivní chuť připomínající moře, a proto si ho oblíbili milovníci kuchyně z mořských plodů.
můžete mít 24.7. - 25.7.
Ragú, jaké jste zaručeně ještě nikdy neochutnali. Hlavní roli v něm nehraje maso, ale ryba. Ragú z tuňáka Adelfio vzniklo spojením tradice s vůní a chutí sicilského moře. Ragú je ideální pro hlavní chod s výraznou chutí.
můžete mít 24.7. - 25.7.