10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Wednesday: neoficiální kuchařka Fiona Hunter: Kuchárka pre diabetikov - čo jesť a čo variť pri liečbe cukrovky 2. typu
Wednesday: neoficiální kuchařka

Naučte se připravovat lahůdky inspirované střeleným světem populárního seriálu Wednesday a jeho stejnojmenné hlavní hrdinky. Tato jedinečná kuchařka, vytvořená fanoušky a pro fanoušky, vám představí recepty na výstřední pokrmy, které chutnají přímo ďábelsky.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Candace Rose Rardon: Príručka pre milovníkov kávy Fiona Hunter: Kuchárka pre diabetikov - čo jesť a čo variť pri liečbe cukrovky 2. typu
Candace Rose Rardon: Príručka pre milovníkov kávy

Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Za vaším pariacim sa hrnčekom sa však skrýva celý svet, ktorý sa oplatí objaviť – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie a kultúrne zvyky krajín po celom svete.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Simona Malková: Sladké a fit Volker Eggers: Vaříme a pečeme na plechu
Simona Malková: Sladké a fit

Sladké a fit = málo kalórií a veľa zdravých ingrediencií. Usilujete sa žiť zdravo, no bez sladkého si život neviete ani len predstaviť? S našimi receptami to nie je žiaden problém.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Matthias F. Mangold: Ryby na talíři Volker Eggers: Vaříme a pečeme na plechu
Matthias F. Mangold: Ryby na talíři

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Volker Eggers: Vaříme a pečeme na plechu Volker Eggers: Vaříme a pečeme na plechu
Volker Eggers: Vaříme a pečeme na plechu

Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Christa Schmedes: Palačinky a lívance - Lahodné a zarolované Christa Schmedes: Palačinky a lívance - Lahodné a zarolované
Christa Schmedes: Palačinky a lívance - Lahodné a zarolované

Ať jsou malé a tlusté, nebo velké a tenoučké jako dech, ať jim říkáme lívance, palačinky, cr?pes, crespelle, pancake nebo blini – milují je všichni! Jejich příprava je velmi jednoduchá, a přitom se dají donekonečna obměňovat.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Kate McMillanová: Raňajková biblia Christa Schmedes: Palačinky a lívance - Lahodné a zarolované
Kate McMillanová: Raňajková biblia

SVIEŽE RAŇAJKY na pomalé rána. Slané, sladké, tradičné aj moderné zo všetkých kútov sveta. Raňajková biblia ponúka vyše 100 skvelých nápadov na jednoduché raňajky.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Amy Ramos: Kompletná keto diéta pre začiatočníkov Christa Schmedes: Palačinky a lívance - Lahodné a zarolované
Amy Ramos: Kompletná keto diéta pre začiatočníkov

14-dňový plán jedla vám pomôže adaptovať sa na diétu s ľahkými raňajkami, obedmi, večerami a niečím na zahryznutie. Vrátane nákupného zoznamu! Celkovo 75 zaujímavých, ale jednoduchých receptov, je tak chutných, že vám sacharidy ani nebudú chýbať.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Arny Šrámek: Nejlepší recepty z celého světa - Lexikon mlsného cestovatele Lucia Grigová: Nevyhadzujem! - Vitajte v kuchyni, v ktorej sa jedlo nevyhadzuje
Arny Šrámek: Nejlepší recepty z celého světa - Lexikon mlsného cestovatele

Opravdu pestrá kuchařka plná těch nejlepších jídel a nápojů z celého světa, kterou pro vás připravili vášnivý cestovatel, autor cestopisů a gurmán a výjimečná kuchařka, výtvarnice a fotografka.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Lucia Grigová: Nevyhadzujem! - Vitajte v kuchyni, v ktorej sa jedlo nevyhadzuje Lucia Grigová: Nevyhadzujem! - Vitajte v kuchyni, v ktorej sa jedlo nevyhadzuje
Lucia Grigová: Nevyhadzujem! - Vitajte v kuchyni, v ktorej sa jedlo nevyhadzuje

Vo svojej kuchyni som sa naučila, že ak ide o zvyšné potraviny a nedojedené jedlo, treba byť pripravený. Mať svoje osvedčené recepty, ak vám do cesty príde nejaký zvyšok jedla, ale nemáte čas, fantáziu ani chuť na vymýšľanie, ako ich spotrebovať.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Šmak! - Kuchárka bez rečí Lucia Grigová: Nevyhadzujem! - Vitajte v kuchyni, v ktorej sa jedlo nevyhadzuje
Šmak! - Kuchárka bez rečí

Varíte radi? Uprednostňujete rýchlu akciu bez zbytočných rečí? Chcete sa stravovať zdravo a za rozumnú cenu?

můžete mít 21.11. - 25.11.

Gabriela Peacock: Mladší za 2 týdny Klaudia Puchałka: Cukrářské zdobení - Dorty, koláče, buchty
Gabriela Peacock: Mladší za 2 týdny

Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty patří i členové britské královské rodiny, se po úspěchu své prvotiny, Úžasnější za 2 týdny, ve své další knize zabývá dlouhověkostí – tématem.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Klaudia Puchałka: Cukrářské zdobení - Dorty, koláče, buchty Klaudia Puchałka: Cukrářské zdobení - Dorty, koláče, buchty
Klaudia Puchałka: Cukrářské zdobení - Dorty, koláče, buchty

Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty pro nejrůznější příležitosti.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Josef Maršálek: Buchty po ránu Klaudia Puchałka: Cukrářské zdobení - Dorty, koláče, buchty
Josef Maršálek: Buchty po ránu

Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní návštěvu. Co dělat, když těsto nekyne? Jak vymazat formu na bábovku?

můžete mít 18.11. - 19.11.

Janina Černá: Sladko bez cukru! - Cukrfree Katarína Olejárová: Pečieme na sviatky bez lepku - Tradičné aj nové recepty
Janina Černá: Sladko bez cukru! - Cukrfree

Aj život bez cukru môže byť sladký! Účelom tejto kuchárky, napísanej známou blogerkou, nie je len inšpirácia novými a pre niektorých aj netradičnými receptami a ingredienciami.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Katarína Olejárová: Pečieme na sviatky bez lepku - Tradičné aj nové recepty Katarína Olejárová: Pečieme na sviatky bez lepku - Tradičné aj nové recepty
Katarína Olejárová: Pečieme na sviatky bez lepku - Tradičné aj nové recepty

Vyhýbate sa lepku, ale túžite po nadýchaných sviatočných koláčoch? Táto malá šikovná kuchárka je plná skvelých receptov bez lepku, vďaka ktorým budú vaše sviatočné dni ešte sladšie, voňavejšie a chrumkavejšie.

můžete mít 20.11. - 21.11.

Raman Prasad: Varíme zdravo bez lepku, cukru a mlieka Katarína Olejárová: Pečieme na sviatky bez lepku - Tradičné aj nové recepty
Raman Prasad: Varíme zdravo bez lepku, cukru a mlieka

Táto kniha vám ponúka špeciálnu sacharidovú diétu, s ktorou budete môcť úspešne bojovať s mnohými tráviacimi ťažkosťami, ako je celiakia, Crohnova choroba, ulceratívna kolitída a iné.

můžete mít 21.11. - 25.11.

autora nemá: Môj zápisník receptov a všeličoho iného autora nemá: Môj zápisník receptov a všeličoho iného
autora nemá: Môj zápisník receptov a všeličoho iného

Staň sa úžasnou pekárkou ako Hannah! Vďaka jej radám, nápadom a skvelým kulinárskym tipom to bude úplne jednoduché! Vnútri dokonca nájdeš miesto na vlastné výtvory, poznámky a recepty.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Monika Halmos: Darčeky na zjedenie autora nemá: Môj zápisník receptov a všeličoho iného
Monika Halmos: Darčeky na zjedenie

Ten, kto si rád všetko dôkladne plánuje, si môže v dostatočnom predstihu pripraviť nejakú lahôdku, ktorá môže poslúžiť aj ako dobrý darček. V auguste si môže uvariť paradajkové čatní, v lete pripraviť kvetinový ocot alebo sirup z citrónovej trávy.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Jana Keithová: Zdravá desiata do školy aj do práce autora nemá: Môj zápisník receptov a všeličoho iného
Jana Keithová: Zdravá desiata do školy aj do práce

Priznajme si, že dnešná doba praje jedlu, ktoré sľubuje dlhú trvanlivosť, je lacné a má výraznú chuť.

můžete mít 21.11. - 25.11.

Vánoční filmové recepty Veronika Beskydiarová: BESKY. Pečeme nebesky
Vánoční filmové recepty

Láká vás vyzkoušet, jak asi chutná modrá polévka Bridgitte Jonesové? Vždycky jste snili o tom, jak jíte Mac and cheese s Kevinem z filmu Sám doma? Upekli byste čokoládové sušenky hodné premiéra jako ve filmu Láska nebeská?

můžete mít 18.11. - 19.11.

Martin Pecina: Jazyk, srdce, mozek, krev Veronika Beskydiarová: BESKY. Pečeme nebesky
Martin Pecina: Jazyk, srdce, mozek, krev

„Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Veronika Beskydiarová: BESKY. Pečeme nebesky Veronika Beskydiarová: BESKY. Pečeme nebesky
Veronika Beskydiarová: BESKY. Pečeme nebesky

Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦ sladké. Ať jste začátečník, nebo znalec, shodneme se asi všichni na jednom.

můžete mít 18.11. - 19.11.