Cena
Štítek
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Když si vybíráte, jaké potraviny budete každý den jíst, pravděpodobně přemýšlíte, jaká je jejich chuť i výživná hodnota.
můžete mít 10.12. - 12.12.
V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou…
můžete mít 5.12. - 6.12.
Když recept připravíte několikrát, stane se z něj zvyk. Udělejte ho dostatečně často a budete mít pocit, že je to vaše domácí jídlo.
můžete mít 3.12. - 4.12.
„Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému, jasné a poctivé.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Poznávacím znakem nové ediční řady Ottolenghi Testovací kuchyně (OTK) jsou nápaditá řešení.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Další kuchařka od Yotama Ottolenghiho a jeho supertýmu kuchařů odhaluje tajemství, jak lze dobré jídlo povýšit na vynikající.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Snadné vaření na šest písmen Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše probíhá jednoduše.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Beruška zve ke společnému vaření! Teď se můžeš i ty stát kuchyňskou superhrdinkou a všechny překvapit lahodnými pokrmy. Základ k posilnění na snídani, něco lehkého pro rodinu k obědu a pak překvapení pro kamarády na večer, aby si všichni pochutnali a dobře se bavili.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Někdy se stává, že nemáme na pečení čas nebo náladu, ale přitom bychom si rádi smlsli na něčem sladkém.
můžete mít 5.12. - 6.12.
Stáva sa, že nemáme na pečenie čas alebo náladu, radi by sme si však dali nejakú chutnú sladkosť. Preto sme pripravili tieto pomerne časovo nenáročné a jednoduché nepečené zákusky, ku ktorým v obchode ľahko zoženieme všetky ingrediencie.
můžete mít 5.12. - 6.12.
V dnešní době jsme obklopeni sladkostmi ze všech stran.
můžete mít 6.12. - 10.12.
Autorka Stephanie Laska nejenže díky svým keto receptum a postupům v kuchyni zhubla více jak 60 kg. Ona svou váhu také udržela, k dnešku pres osm let! Podívejte se na fotografie dole. Její recepty jsou vyzkoušené a fungují.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Jíst a žít bez cukru, lepku a laktózy – zní to jako přiliš „velké sousto"?
můžete mít 10.12. - 12.12.
V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit – je tu zkrátka 100 + 40 důvodů, proč se pustit do grilování!
můžete mít 3.12. - 4.12.
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit.
můžete mít 3.12. - 4.12.
Super jídla, jednoduché postupy! Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso.
můžete mít 6.12. - 10.12.
„Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace.
můžete mít 5.12. - 6.12.