10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Yotam Ottolenghi: Chuť Yang Li: 100 přírodních potravin - Praktický průvodce ke zdraví s pomocí tradiční čínské medicíny
Yotam Ottolenghi: Chuť

V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Yotam Ottolenghi: Hojnost - Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně Yang Li: 100 přírodních potravin - Praktický průvodce ke zdraví s pomocí tradiční čínské medicíny
Yotam Ottolenghi: Hojnost - Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně

Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů.

můžete mít 6.12. - 10.12.

Yotam Ottolenghi: Jeruzalém Yotam Ottolenghi: Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
Yotam Ottolenghi: Jeruzalém

Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Yotam Ottolenghi: Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně Yotam Ottolenghi: Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
Yotam Ottolenghi: Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně

Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou…

můžete mít 5.12. - 6.12.

Yotam Ottolenghi: Komfort Yotam Ottolenghi: Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
Yotam Ottolenghi: Komfort

Když recept připravíte několikrát, stane se z něj zvyk. Udělejte ho dostatečně často a budete mít pocit, že je to vaše domácí jídlo.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Yotam Ottolenghi: Ottolenghi Kuchařka Yotam Ottolenghi: Ottolenghi Testovací kuchyně Moje milovaná spíž
Yotam Ottolenghi: Ottolenghi Kuchařka

„Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému, jasné a poctivé.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Yotam Ottolenghi: Ottolenghi Testovací kuchyně Moje milovaná spíž Yotam Ottolenghi: Ottolenghi Testovací kuchyně Moje milovaná spíž
Yotam Ottolenghi: Ottolenghi Testovací kuchyně Moje milovaná spíž

Poznávacím znakem nové ediční řady Ottolenghi Testovací kuchyně (OTK) jsou nápaditá řešení.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Yotam Ottolenghi: Ottolenghi Testovací kuchyně Extra dobré věci Yotam Ottolenghi: Ottolenghi Testovací kuchyně Moje milovaná spíž
Yotam Ottolenghi: Ottolenghi Testovací kuchyně Extra dobré věci

Další kuchařka od Yotama Ottolenghiho a jeho supertýmu kuchařů odhaluje tajemství, jak lze dobré jídlo povýšit na vynikající.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Yotam Ottolenghi: Simple Zagtoon: Kouzelná Beruška a Černý Kocour - Vaříme s Beruškou
Yotam Ottolenghi: Simple

Snadné vaření na šest písmen Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše probíhá jednoduše.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Yotam Ottolenghi: Sladké Zagtoon: Kouzelná Beruška a Černý Kocour - Vaříme s Beruškou
Yotam Ottolenghi: Sladké

Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Zagtoon: Kouzelná Beruška a Černý Kocour - Vaříme s Beruškou Zagtoon: Kouzelná Beruška a Černý Kocour - Vaříme s Beruškou
Zagtoon: Kouzelná Beruška a Černý Kocour - Vaříme s Beruškou

Beruška zve ke společnému vaření! Teď se můžeš i ty stát kuchyňskou superhrdinkou a všechny překvapit lahodnými pokrmy. Základ k posilnění na snídani, něco lehkého pro rodinu k obědu a pak překvapení pro kamarády na večer, aby si všichni pochutnali a dobře se bavili.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Zákusky bez pečení - 78 skvělých receptů Žaneta Kužel: Jde to i bez cukru! - Co se stane, když budeme jíst moc sladkého?
Zákusky bez pečení - 78 skvělých receptů

Někdy se stává, že nemáme na pečení čas nebo náladu, ale přitom bychom si rádi smlsli na něčem sladkém.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Zákusky bez pečenia Žaneta Kužel: Jde to i bez cukru! - Co se stane, když budeme jíst moc sladkého?
Zákusky bez pečenia

Stáva sa, že nemáme na pečenie čas alebo náladu, radi by sme si však dali nejakú chutnú sladkosť. Preto sme pripravili tieto pomerne časovo nenáročné a jednoduché nepečené zákusky, ku ktorým v obchode ľahko zoženieme všetky ingrediencie.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Stephanie Laska;William Laska: Zatraceně líná keto kuchařka Zdeněk Pohlreich: Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
Stephanie Laska;William Laska: Zatraceně líná keto kuchařka

Autorka Stephanie Laska nejenže díky svým keto receptum a postupům v kuchyni zhubla více jak 60 kg. Ona svou váhu také udržela, k dnešku pres osm let! Podívejte se na fotografie dole. Její recepty jsou vyzkoušené a fungují.

můžete mít 10.12. - 12.12.

Zdena Plavcová: Kuchařka - #bez cukru #bez lepku #bez laktózy Zdeněk Pohlreich: Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
Zdena Plavcová: Kuchařka - #bez cukru #bez lepku #bez laktózy

Jíst a žít bez cukru, lepku a laktózy – zní to jako přiliš „velké sousto"?

můžete mít 10.12. - 12.12.

Zdeněk Pohlreich: Grilování - 140 moderních grilovacích receptů Zdeněk Pohlreich: Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
Zdeněk Pohlreich: Grilování - 140 moderních grilovacích receptů

V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit – je tu zkrátka 100 + 40 důvodů, proč se pustit do grilování!

můžete mít 3.12. - 4.12.

Zdeněk Pohlreich: Lehká kuchyně Zdeněk Pohlreich: Moje domácí kuchyně
Zdeněk Pohlreich: Lehká kuchyně

„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Zdeněk Pohlreich: Moje domácí kuchyně Zdeněk Pohlreich: Moje domácí kuchyně
Zdeněk Pohlreich: Moje domácí kuchyně

Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Zdeněk Pohlreich: Na grilu Zdeněk Pohlreich: Moje domácí kuchyně
Zdeněk Pohlreich: Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Zdeněk Pohlreich: Prostřeno bez servítků Zdeněk Šmajstrla: Pohanka ve mlýně a v kuchyni - 151 receptů
Zdeněk Pohlreich: Prostřeno bez servítků

Jedna z prvních a zároveň nejúspěšnější kuchařka známého šéfkuchaře si zasloužila po šesti letech oživit.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Zdeněk Pohlreich: Super jednoduše bez masa Zdeněk Šmajstrla: Pohanka ve mlýně a v kuchyni - 151 receptů
Zdeněk Pohlreich: Super jednoduše bez masa

Super jídla, jednoduché postupy! Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso.

můžete mít 6.12. - 10.12.

Zdeněk Šmajstrla: Pohanka ve mlýně a v kuchyni - 151 receptů Zdeněk Šmajstrla: Pohanka ve mlýně a v kuchyni - 151 receptů
Zdeněk Šmajstrla: Pohanka ve mlýně a v kuchyni - 151 receptů

„Pohanka je multivitamin, který nám dává příroda!“ Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace.

můžete mít 5.12. - 6.12.