10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem

Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.

můžete mít 5.12. - 6.12.

90-dňová rozlišovacia diéta 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
90-dňová rozlišovacia diéta

Ak sa rozhodneme držať diétu, je dôležité vybrať si takú, pri ktorej nie je potrebné hladovať a pritom je účinná. Nie je zdravé schudnúť veľa za krátky čas, lebo po skončení diéty môžeme pribrať ešte viac. 90-dňová diéta je šetrný spôsob chudnutia.

můžete mít 5.12. - 6.12.

A. Orlovská: Vaříme podle znamení zvěrokruhu 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
A. Orlovská: Vaříme podle znamení zvěrokruhu

Lidé se liší svými sklony, vkusem či postojem k životu. Odlišný způsob života je mnohdy určen hvězdami, jejich postavením na obloze ve chvíli našeho zrození. Hvězdy ovlivňují i naše chutě a my vám řekneme jak.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Academia Barilla: Cupcake 50 snadných receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Cupcake 50 snadných receptů

Academia Barilla vybrala 50 receptů na sladké i slané košíčky, které zahrnují italskou tradici pečiva s dlouhou historií i inspirací místními specialitami.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Academia Barilla: Dýně 50 snadných receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Dýně 50 snadných receptů

Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, vápník a hořčík.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů

Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Academia Barilla: Hamburgery 50 snadných receptů Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Hamburgery 50 snadných receptů

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!

můžete mít 5.12. - 6.12.

Academia Barilla: Italská kuchařka Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Italská kuchařka

Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém – to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů

Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem; využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává ingredience.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Academia Barilla: Kuchařka na léto Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Kuchařka na léto

S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů

Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Academia Barilla: Pizza 50 snadných receptů Adam Alexander: Semínkový detektiv - Odhalování tajných příběhů úžasné zeleniny
Academia Barilla: Pizza 50 snadných receptů

V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Adam Alexander: Semínkový detektiv - Odhalování tajných příběhů úžasné zeleniny Adam Alexander: Semínkový detektiv - Odhalování tajných příběhů úžasné zeleniny
Adam Alexander: Semínkový detektiv - Odhalování tajných příběhů úžasné zeleniny

Dobrodružství má tisíce podob a může se skrývat i v tak zdánlivě nezajímavé věcičce, jakou je obyčejné semínko.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Adam Dvořák: Taste of Red - Povídková kuchařka Adam Alexander: Semínkový detektiv - Odhalování tajných příběhů úžasné zeleniny
Adam Dvořák: Taste of Red - Povídková kuchařka

Adam Dvořák není klasický český foodbloger. Nejí moc zdravě, miluje kolu, nepeče chleba, nepozná drobné nuance v odrůdách kávy, a dokonce se ani neotužuje! Přesto z něj jeho vtip a neotřelé recepty (především neotřele napsané) udělaly OBJEV ROKU na Foodblogu roku 2019!

můžete mít 5.12. - 6.12.

Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky Adriana Paolini: Čaje a přírodní léčivé prostředky - Podpořte bylinami svoje tělesné a duševní zdraví
Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky

Už jste někdy zkusili upéct sušenky, cukroví nebo moučníky s přidáním bylinek? Tato kombinace je totiž výborná! Autorka představuje mnoho zajímavých a jednoduchých receptů na pečení s čerstvými nebo sušenými bylinkami. Recepty tak lze připravit po celý rok.

můžete mít 10.12. - 12.12.

Aida Brumovská: Stůl plný dobrot Adriana Paolini: Čaje a přírodní léčivé prostředky - Podpořte bylinami svoje tělesné a duševní zdraví
Aida Brumovská: Stůl plný dobrot

Byla jednou jedna obyčejná městská rodina a ta prožila neobyčejnou dovolenou. Ne u moře, ne v horách, ne v bůhvíjakých dálavách, ale v domácích luzích na báječné samotě uprostřed lesů, plných hub, borůvek a přírodních krás.

můžete mít 6.12. - 10.12.

Ája Drahokoupilová: Moje první opravdová kuchařka Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček II - Zahrada, louka, zvířata, les
Ája Drahokoupilová: Moje první opravdová kuchařka

Ája Drahokoupilová je patnáctiletá nadšená kuchařka, která se v kuchyni pohybuje opravdu od dětství. Začínala tím, že si jako malá hrála s vařečkami, miskami a hrnci, a jak rostla, pletla se mámě do vaření víc a víc.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček I - Kuchyně, ošatka, spíž Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček II - Zahrada, louka, zvířata, les
Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček I - Kuchyně, ošatka, spíž

Kniha přináší ucelený soubor unikátních informací z praktického života našich předků, které sahají minimálně sto let do historie, mnohdy však ještě dále.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček II - Zahrada, louka, zvířata, les Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček II - Zahrada, louka, zvířata, les
Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček II - Zahrada, louka, zvířata, les

Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček II - Zahrada, louka, zvířata, les Alena A. Gajdušková: Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1.
Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček II - Zahrada, louka, zvířata, les

Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností.

můžete mít 5.12. - 6.12.

Alena A. Gajdušková: Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1. Alena A. Gajdušková: Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1.
Alena A. Gajdušková: Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1.

Jak naši předkové uchovávali potraviny? A lze se dnes vůbec obejít bez „elektriky“? Můžeme tyto ryze přírodní postupy používat i v našich moderních domácnostech? Ano! – a v této knize se to dozvíme.

můžete mít 3.12. - 4.12.

Alena A. Gajdušková: Pečeme chleba z kvásku, děláme domácí těsta Alena A. Gajdušková: Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1.
Alena A. Gajdušková: Pečeme chleba z kvásku, děláme domácí těsta

Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta jsou výborem i volným pokračováním dvoudílných Domácností našich babiček.

můžete mít 5.12. - 6.12.