Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Hana Zemanová: Rytmus roku s Hankou Zemanovou Mirka van Gils Slavíková: Vůně chleba - Umění domácího pečení v 50 receptech
Hana Zemanová: Rytmus roku s Hankou Zemanovou

RYTMUS ROKU – nejkrásnější, nejvýpravnější a dlouho očekávaná kniha Hanky Zemanové, autorky bestsellerů o zdravém jídle a životě v souladu s přírodou, právě vychází! Je to bez nadsázky kniha nejen pro celý rok, ale i pro celý život.

můžete mít 13.9. - 17.9.

Mathilda Motte: Mochi Sladkosti z Japonska Mirka van Gils Slavíková: Vůně chleba - Umění domácího pečení v 50 receptech
Mathilda Motte: Mochi Sladkosti z Japonska

Tradiční japonské cukroví par excellence. Nechte se unést půvabem japonských koláčků mochi! Mochi – vyrobené z rýžové mouky – nesmí chybět na žádných oslavách příchodu nového roku!

můžete mít 10.9. - 11.9.

Mirka van Gils Slavíková: Vůně chleba - Umění domácího pečení v 50 receptech Mirka van Gils Slavíková: Vůně chleba - Umění domácího pečení v 50 receptech
Mirka van Gils Slavíková: Vůně chleba - Umění domácího pečení v 50 receptech

Kuchařka, která voní čerstvě upečeným chlebem, který provoní domov. Chléb byl, je a bude součástí našeho života. Proč si ho tedy neupéct v pohodlí domova?

můžete mít 12.9. - 13.9.

Nela Foberová: Neváhej a peč! - Vypečená kuchařka pro děti Tom Grimm: Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Více než 60 receptů z Hawkinsu v Indianě a Obráceného světa
Nela Foberová: Neváhej a peč! - Vypečená kuchařka pro děti

Je libo sněhovou pusinku či křupavou bagetku? Ale beze všeho! I zdánlivě obyčejná kuchyně se může proměnit v báječné místo plné smíchu, radosti a zábavy.

můžete mít 13.9. - 17.9.

Tom Grimm: Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Více než 60 receptů z Hawkinsu v Indianě a Obráceného světa Tom Grimm: Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Více než 60 receptů z Hawkinsu v Indianě a Obráceného světa
Tom Grimm: Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Více než 60 receptů z Hawkinsu v Indianě a Obráceného světa

Jestli se náhodou tahle kniha dostala do rukou čtenáři, který neví, oč v úžasném seriálu Stranger Things bratří Dufferových jde, tak tady je pár nezbytných faktů… Osmdesátá léta se pro Hawkins v Indianě stala bláznivým desetiletím.

můžete mít 10.9. - 11.9.

Zuzana Douchová: Láskyplné hubnutí - Psychologický a výživový průvodce hubnutím a zdravým životním stylem pro ženy Tom Grimm: Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Více než 60 receptů z Hawkinsu v Indianě a Obráceného světa
Zuzana Douchová: Láskyplné hubnutí - Psychologický a výživový průvodce hubnutím a zdravým životním stylem pro ženy

Kniha je komplexní průvodce pro ženy, kde se naučíte, jak o sebe láskyplně pečovat v oblastech výživy, pohybu i psychiky. Je pestrá a ubírá se různými směry, ale cíl má jen jeden – vás, spokojenou, zdravou a šťastnou.

můžete mít 10.9. - 11.9.

15 minút a hotovo 365 nízkosacharidových receptů
15 minút a hotovo

Viacerí sa naháňame za prácou, štúdiom, povinnosťami a stáva sa, že v zhone a strese nám často neostáva nič iné, len siahnuť po polotovaroch a „fast-foodových jedlách“, ktoré nemusia byť vždy tou najlepšou voľbou.

můžete mít 11.9. - 12.9.

365 nízkosacharidových receptů 365 nízkosacharidových receptů
365 nízkosacharidových receptů

Stále víc lidí sází na nízkosacharidovou dietu. Pokud chcete zároveň dobře jíst a udělat něco pro své zdraví, dobíjet energii, cítit se fit a s tím dosáhnout a udržet požadovanou váhu, pak je pro vás nízkosacharidová dieta to pravé.

můžete mít 12.9. - 13.9.

365 receptů bez cukru 365 nízkosacharidových receptů
365 receptů bez cukru

Sladké a přesto zdravé? Jde to! Nezáleží na tom, jestli se jedná o koláče, cukroví, dezerty, nápoje, saláty, polévky, svačiny nebo nápady na snídaně – v naší knize se chutné recepty na každý den v roce obejdou bez klasického bílého cukru.

můžete mít 10.9. - 11.9.

63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem

Ty nejzajímavější recepty, které pro Apetit přpravili nejlepší šéfkuchaři, krok za krokem.

můžete mít 11.9. - 12.9.

A. Orlovská: Vaříme podle znamení zvěrokruhu 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
A. Orlovská: Vaříme podle znamení zvěrokruhu

Lidé se liší svými sklony, vkusem či postojem k životu. Odlišný způsob života je mnohdy určen hvězdami, jejich postavením na obloze ve chvíli našeho zrození. Hvězdy ovlivňují i naše chutě a my vám řekneme jak.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Aby dětem chutnalo - 77 receptů pro celou rodinu 63 receptů od nejlepších šéfkuchařů a cukrářek Krok za krokem
Aby dětem chutnalo - 77 receptů pro celou rodinu

Svatava Vašková alias Coolinářka tentokrát spojila síly s online supermarketem Košík.cz, pro který pravidelně připravuje skvělé recepty. Jsou učeny pro každodenní vaření a mají jedno společné – pochutnají si na nich děti i dospělí.

můžete mít 10.9. - 11.9.

Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Academia Barilla: Cupcake 50 snadných receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Cupcake 50 snadných receptů

Academia Barilla vybrala 50 receptů na sladké i slané košíčky, které zahrnují italskou tradici pečiva s dlouhou historií i inspirací místními specialitami.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Academia Barilla: Dýně 50 snadných receptů Academia Barilla: Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů
Academia Barilla: Dýně 50 snadných receptů

Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, vápník a hořčík.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů

Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Academia Barilla: Hamburgery 50 snadných receptů Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Hamburgery 50 snadných receptů

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací!

můžete mít 11.9. - 12.9.

Academia Barilla: Italská kuchařka Academia Barilla: Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Academia Barilla: Italská kuchařka

Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém – to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Koláče a dorty 50 snadných receptů

Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem; využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává ingredience.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Academia Barilla: Kuchařka na léto Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Kuchařka na léto

S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů
Academia Barilla: Parmigiano reggiano 50 snadných receptů

Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Academia Barilla: Pizza 50 snadných receptů Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky
Academia Barilla: Pizza 50 snadných receptů

V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata.

můžete mít 11.9. - 12.9.

Adam Dvořák: Taste of Red - Povídková kuchařka Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky
Adam Dvořák: Taste of Red - Povídková kuchařka

Adam Dvořák není klasický český foodbloger. Nejí moc zdravě, miluje kolu, nepeče chleba, nepozná drobné nuance v odrůdách kávy, a dokonce se ani neotužuje! Přesto z něj jeho vtip a neotřelé recepty (především neotřele napsané) udělaly OBJEV ROKU na Foodblogu roku 2019!

můžete mít 11.9. - 12.9.

Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky
Adelheid Entinger: Bylinkové pečení - Sušenky - Cukroví - Moučníky

Už jste někdy zkusili upéct sušenky, cukroví nebo moučníky s přidáním bylinek? Tato kombinace je totiž výborná! Autorka představuje mnoho zajímavých a jednoduchých receptů na pečení s čerstvými nebo sušenými bylinkami. Recepty tak lze připravit po celý rok.

můžete mít 11.9. - 12.9.