10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Knihy Daniela

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Kategorie
    Vaření, nápoje, dieta
    ×
Zdeněk Pohlreich: Na grilu Petra Burianová: Petra Burianová: Cesta z těsta - České pečení pro celý rok
Zdeněk Pohlreich: Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn.

můžete mít 24.10. - 25.10.

Petra Burianová: Petra Burianová: Cesta z těsta - České pečení pro celý rok Petra Burianová: Petra Burianová: Cesta z těsta - České pečení pro celý rok
Petra Burianová: Petra Burianová: Cesta z těsta - České pečení pro celý rok

České tradice a jídla s nimi spojená jsou bezednou studnicí inspirace. Své o tom ví i historicky první vítězka televizní soutěže amatérských pekařů Petra Burianová, pro niž jsou lokální suroviny a sezónnost základem veškerého kuchařského umu.

můžete mít 22.10. - 23.10.

Roman Pavela: Světem bylin s Romanem Pavelou - Pro ženy a muže 50+ Petra Burianová: Petra Burianová: Cesta z těsta - České pečení pro celý rok
Roman Pavela: Světem bylin s Romanem Pavelou - Pro ženy a muže 50+

Čtvrtý díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou tentokrát představuje byliny důležité pro prevenci a léčbu různých potíží i onemocnění souvisejících s nástupem seniorského věku žen i mužů.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Kolektiv autorů: Jíme zdravě Grilovací speciál Kateřina Kadlecová;Eliška Maixnerová: Kuchařka pro vnučky
Kolektiv autorů: Jíme zdravě Grilovací speciál

96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky.

můžete mít 24.10. - 25.10.

Kateřina Kadlecová;Eliška Maixnerová: Kuchařka pro vnučky Kateřina Kadlecová;Eliška Maixnerová: Kuchařka pro vnučky
Kateřina Kadlecová;Eliška Maixnerová: Kuchařka pro vnučky

Česká domácí kuchařka plná původních rodinných receptů předávaných z generace na generaci se vrací.

můžete mít 25.10. - 30.10.

Mikael Axell: Divočák - ecepty z kančího masa Kateřina Kadlecová;Eliška Maixnerová: Kuchařka pro vnučky
Mikael Axell: Divočák - ecepty z kančího masa

Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Vinod Verma: Ájurvédská kuchařka - Nejezte žádný odpad ani chemii Vinod Verma: Ájurvédská kuchařka - Nejezte žádný odpad ani chemii
Vinod Verma: Ájurvédská kuchařka - Nejezte žádný odpad ani chemii

Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Jozef Augustín: Povídání o čaji Vinod Verma: Ájurvédská kuchařka - Nejezte žádný odpad ani chemii
Jozef Augustín: Povídání o čaji

Čaj jako potravinářská pochutina, léčebný, mystický nápoj a jiné tonizující nápoje světa, to jsou témata zajímavé knihy o čaji, jejímž autorem je docent mikrobiologie, farmaceut a vědeckovýzkumný pracovník.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Pavel Drdel: Postní kuchařka - od kořene po nať Vinod Verma: Ájurvédská kuchařka - Nejezte žádný odpad ani chemii
Pavel Drdel: Postní kuchařka - od kořene po nať

Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela ukazuje, že to nemusí znamenat ochudit se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření.

můžete mít 22.10. - 23.10.

Claudia Ritterová: Bylinky na imunitu Roman Vaněk: Sushi - Doma, krok za krokem - 5. vydání
Claudia Ritterová: Bylinky na imunitu

Zmobilizujte obranyschopnosť svojho tela pomocou ochrannej sily liečivých rastlín z miestnej prírody a vlastnej záhrady – od vitamínového ostružinového želé cez obklady z púpavy ako detoxikáciu pečene až po sparený koreň čakanky.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Roman Vaněk: Sushi - Doma, krok za krokem - 5. vydání Roman Vaněk: Sushi - Doma, krok za krokem - 5. vydání
Roman Vaněk: Sushi - Doma, krok za krokem - 5. vydání

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí.

můžete mít 22.10. - 23.10.

Udo Pollmer: Šokující pravda o potravinách Roman Vaněk: Sushi - Doma, krok za krokem - 5. vydání
Udo Pollmer: Šokující pravda o potravinách

Tato kniha je průvodcem v džungli pochybných doporučení pro dnešní výživu a odlehčenou formou, přitom však bez obalu odhaluje praktiky současných výrobců potravin..

můžete mít 23.10. - 24.10.

David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují Jiří Babica: Komiksová kuchařka Ich bin ein Gamer - Kniha receptů pro hráče i (ne)hráče
David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují

V běžné stravě, kterou jíme, se vyskytují živiny, vitaminy a další důležité látky ve zcela nedostatečném množství. Existuje ovšem jednoduchý způsob, jak je tělu dodat relativně snadno.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Italská kuchyně – Nejoblíbenější recepty Jiří Babica: Komiksová kuchařka Ich bin ein Gamer - Kniha receptů pro hráče i (ne)hráče
Italská kuchyně – Nejoblíbenější recepty

Proč je italská kuchyně tak oblíbená? Snad proto, že díky pár surovinám a snadnému postupu dokážeme rychle připravit chutný pokrm. Kromě toho je považována za obzvláště zdravou.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Jiří Babica: Komiksová kuchařka Ich bin ein Gamer - Kniha receptů pro hráče i (ne)hráče Jiří Babica: Komiksová kuchařka Ich bin ein Gamer - Kniha receptů pro hráče i (ne)hráče
Jiří Babica: Komiksová kuchařka Ich bin ein Gamer - Kniha receptů pro hráče i (ne)hráče

Po bestsellerech Babicovy dobroty je tohle osmá kniha mých receptů, které jsem za pár let, co se pohybuju v šoubyznysu, vydal a troufnu si tvrdit, že je naprosto jiná, než ty předešlé.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Michaela Smolová: Téměř zapomenuté recepty Michaela Smolová: Téměř zapomenuté recepty
Michaela Smolová: Téměř zapomenuté recepty

Autorka je sesbírala ze starých zápisníků babiček a ze zažloutlých kuchařských knih a upravila tak, abyste si je mohli upéct i dnes. Kdykoliv dostanete chuť na něco dobrého, kdykoliv si budete chtít nostalgicky zavzpomínat na dobu dětství.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Zdeněk Pohlreich: Moje domácí kuchyně Michaela Smolová: Téměř zapomenuté recepty
Zdeněk Pohlreich: Moje domácí kuchyně

Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.

můžete mít 22.10. - 23.10.

Pavel Váňa: Rady bylináře Pavla 1 Michaela Smolová: Téměř zapomenuté recepty
Pavel Váňa: Rady bylináře Pavla 1

Nejúspěšnější kniha a dnes již klasické dílo české fytoterapie od oblíbeného novobydžovského bylináře přináší rady a návody na využití léčivých rostlin v léčbě i prevenci.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Těstoviny 150 nejlepších receptů Josef Jonáš: Tak chutná štěstí - Bez použití rafinovaného cukru
Těstoviny 150 nejlepších receptů

Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Josef Jonáš: Tak chutná štěstí - Bez použití rafinovaného cukru Josef Jonáš: Tak chutná štěstí - Bez použití rafinovaného cukru
Josef Jonáš: Tak chutná štěstí - Bez použití rafinovaného cukru

Pokud máte rádi sladké, změní tato kniha váš život. Místo rafinovaného cukru v ní najdete sladidla, s nimiž zažijete, jak opravdu chutná štěstí. Vyhnete se totiž neblahým důsledkům konzumace „bílého jedu“ a zbavíte se závislosti na něm.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Jitka Soukupová: Zdravé talíře Josef Jonáš: Tak chutná štěstí - Bez použití rafinovaného cukru
Jitka Soukupová: Zdravé talíře

„A co je vlastně zdravé? Ví to někdo? Tony razil heslo, že jídlo, po kterém je mu lehko, zasytí ho, lahodí oku, nosu i jazyku, je prostě OK. Tečka. Můj kuchařský guru zcela ovlivnil můj pohled na stravování. Již dávno vím, že zdravé jídlo není o kalorických tabulkách.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Václav Pospíšil: Zdraví náš životní úděl Rose Beranbaumová Levyová: Bible sladkého pečení - sušenky, řezy, košíčky, cukroví a mnohem víc
Václav Pospíšil: Zdraví náš životní úděl

Autor, výživový poradce, napsal tuto knihu: 1.

můžete mít 23.10. - 24.10.

Rose Beranbaumová Levyová: Bible sladkého pečení - sušenky, řezy, košíčky, cukroví a mnohem víc Rose Beranbaumová Levyová: Bible sladkého pečení - sušenky, řezy, košíčky, cukroví a mnohem víc
Rose Beranbaumová Levyová: Bible sladkého pečení - sušenky, řezy, košíčky, cukroví a mnohem víc

Lahodné, křupavé, vláčné, neodolatelné. Přesně takové jsou sušenky, perníčky, loupáčky nebo řezy, které najdete v této obsáhlé a výpravné kuchařce.

můžete mít 24.10. - 25.10.

Ivana Tremlová: Kuchařka pro nejmenší - Recepty přímo od maminek. Testováno na dětech. Rose Beranbaumová Levyová: Bible sladkého pečení - sušenky, řezy, košíčky, cukroví a mnohem víc
Ivana Tremlová: Kuchařka pro nejmenší - Recepty přímo od maminek. Testováno na dětech.

Tato kuchařka pro nejmenší vznikla ve spolupráci několika maminek, které zde představují jednoduchost a inspiraci ve vaření pokrmů pro ty nejmenší od ukončeného 4. měsíce.

můžete mít 23.10. - 24.10.