Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieVaření, nápoje, dieta
Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn.
můžete mít 24.10. - 25.10.
České tradice a jídla s nimi spojená jsou bezednou studnicí inspirace. Své o tom ví i historicky první vítězka televizní soutěže amatérských pekařů Petra Burianová, pro niž jsou lokální suroviny a sezónnost základem veškerého kuchařského umu.
můžete mít 22.10. - 23.10.
Čtvrtý díl oblíbené série publikací Světem bylin s Romanem Pavelou tentokrát představuje byliny důležité pro prevenci a léčbu různých potíží i onemocnění souvisejících s nástupem seniorského věku žen i mužů.
můžete mít 23.10. - 24.10.
96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů, které znáte z každé grilovačky.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Česká domácí kuchařka plná původních rodinných receptů předávaných z generace na generaci se vrací.
můžete mít 25.10. - 30.10.
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Čaj jako potravinářská pochutina, léčebný, mystický nápoj a jiné tonizující nápoje světa, to jsou témata zajímavé knihy o čaji, jejímž autorem je docent mikrobiologie, farmaceut a vědeckovýzkumný pracovník.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela ukazuje, že to nemusí znamenat ochudit se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření.
můžete mít 22.10. - 23.10.
Zmobilizujte obranyschopnosť svojho tela pomocou ochrannej sily liečivých rastlín z miestnej prírody a vlastnej záhrady – od vitamínového ostružinového želé cez obklady z púpavy ako detoxikáciu pečene až po sparený koreň čakanky.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí.
můžete mít 22.10. - 23.10.
Tato kniha je průvodcem v džungli pochybných doporučení pro dnešní výživu a odlehčenou formou, přitom však bez obalu odhaluje praktiky současných výrobců potravin..
můžete mít 23.10. - 24.10.
V běžné stravě, kterou jíme, se vyskytují živiny, vitaminy a další důležité látky ve zcela nedostatečném množství. Existuje ovšem jednoduchý způsob, jak je tělu dodat relativně snadno.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Proč je italská kuchyně tak oblíbená? Snad proto, že díky pár surovinám a snadnému postupu dokážeme rychle připravit chutný pokrm. Kromě toho je považována za obzvláště zdravou.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Po bestsellerech Babicovy dobroty je tohle osmá kniha mých receptů, které jsem za pár let, co se pohybuju v šoubyznysu, vydal a troufnu si tvrdit, že je naprosto jiná, než ty předešlé.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Autorka je sesbírala ze starých zápisníků babiček a ze zažloutlých kuchařských knih a upravila tak, abyste si je mohli upéct i dnes. Kdykoliv dostanete chuť na něco dobrého, kdykoliv si budete chtít nostalgicky zavzpomínat na dobu dětství.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.
můžete mít 22.10. - 23.10.
Nejúspěšnější kniha a dnes již klasické dílo české fytoterapie od oblíbeného novobydžovského bylináře přináší rady a návody na využití léčivých rostlin v léčbě i prevenci.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Pokud máte rádi sladké, změní tato kniha váš život. Místo rafinovaného cukru v ní najdete sladidla, s nimiž zažijete, jak opravdu chutná štěstí. Vyhnete se totiž neblahým důsledkům konzumace „bílého jedu“ a zbavíte se závislosti na něm.
můžete mít 23.10. - 24.10.
„A co je vlastně zdravé? Ví to někdo? Tony razil heslo, že jídlo, po kterém je mu lehko, zasytí ho, lahodí oku, nosu i jazyku, je prostě OK. Tečka. Můj kuchařský guru zcela ovlivnil můj pohled na stravování. Již dávno vím, že zdravé jídlo není o kalorických tabulkách.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Autor, výživový poradce, napsal tuto knihu: 1.
můžete mít 23.10. - 24.10.
Lahodné, křupavé, vláčné, neodolatelné. Přesně takové jsou sušenky, perníčky, loupáčky nebo řezy, které najdete v této obsáhlé a výpravné kuchařce.
můžete mít 24.10. - 25.10.
Tato kuchařka pro nejmenší vznikla ve spolupráci několika maminek, které zde představují jednoduchost a inspiraci ve vaření pokrmů pro ty nejmenší od ukončeného 4. měsíce.
můžete mít 23.10. - 24.10.