Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ideální pro roztírání másla a měkkých sýrů. Výška: 2,07 cm, délka: 26 cm, šířka: 6,9 cm. Hmotnost: 0,056 kg. Původní FIS číslo 1014191.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Tenká a pružná čepel, ideální pro filetování ryb. Výška: 2,38 cm, délka: 41 cm, šířka: 9 cm. Hmotnost: 0,108 kg. Původní FIS číslo 1014200.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nůž na pečivo má pilkovité ostří, které je vhodné pro krájení chleba s pevnější kůrkou. Pevná čepel z nerezové oceli je odolná proti korozi, rukojeť je vyrobena z PP. Lze jej mýt v myčce. Šířka: 75 mm, délka: 30 mm, výška: 466 mm, hmotnost: 529 g.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Dlouhá zoubkovaná čepel pro krájení chleba a jiného pečiva. Výška: 2,38 cm, délka: 41 cm, šířka: 9 cm. Hmotnost: 0,127 kg. Původní FIS číslo 1014210.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nůž s dlouhou a pružnou čepelí je ideální pro filetování ryb. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. To umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nůž s vroubkovanou čepelí je ideální pro krájení ovoce a zeleniny s tenkou slupkou. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nůž s rovnou, dlouhou čepelí s hladkým ostřím je ideální pro krájení pečeně. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Okrajovací nůž s ostrou špičkou je ideální pro krájení a okrajování ovoce a zeleniny. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nůž s rovnou čepelí a ostrou špičkou je ideální pro loupání a krájení menší zeleniny a ovoce. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Praktický univerzální nůž je vhodný pro krájení menších potravin. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotoveno revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nůž se zoubkovanou čepelí, která je ideální pro krájení chleba či pečiva s tvrdou kůrkou. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Univerzální nůž asijského typu se širokou čepelí je ideální pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Praktický univerzální nůž střední velikosti je vhodný pro krájení všech potravin. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Velký univerzální nůž je ideální pro krájení velkých kusů potravin. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nůž je určen na řezání minerální vlny. Čepel je vyrobena z nerez oceli. Má ergonomické držadlo s chráničem prstů. Původní Fiskars číslo: 125870. Označení: K20
můžete mít 6.12. - 9.12.
Velký univerzální nůž se silnou čepelí je ideální pro krájení velkých kusů potravin. Vysoce kvalitní čepel je vyrobena z německé oceli, tvrzená pro optimální tvrdost HRC 54. Nůž se velmi pohodlně drží, je perfektně vyvážený a odolný.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nůž má dlouhou zoubkovanou čepel pro krájení pečiva s tvrdou kůrkou. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována a je téměř bezúdržbová. Výška: 27 mm, délka: 410 mm, šířka: 96 mm, hmotnost: 294 g.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nůž japonského typu se širokou čepelí je vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Tento prémiový nůž má kvalitní ostří z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC. Pohodlná dřevěná rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Univerzální snídaňový nůž je vhodný ke krájení potravin střední velikosti. Tento prémiový nůž má kvalitní ostří z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC. Pohodlná dřevěná rukojeť je vyrobena z norského javoru – má vysokou odolnost a minimální nasákavost.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Okrajovací nůž má rovné ostří a ostrou špičku, je vhodný pro okrajování a dělení ovoce a zeleniny. Čepel i rukojeť jsou vyrobeny z německé oceli prémiové kvality, rukojeť má velkou zarážku na prsty a plastový povrch pro dobré uchopení. Délka čepele: 7 cm.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Prémiový nůž s pevnou zoubkovanou čepelí je vhodný pro krájení chleba a dalšího pečiva. Čepel je ostřena na brusném kotouči, ergonomická rukojeť s povrchem z komfortního matového plastu má zarážku pro prsty pro maximálně bezpečné krájení. Délka čepele: 23 cm.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nůž japonského typu se širokou čepelí je vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Čepel i rukojeť jsou vyrobeny z německé oceli prémiové kvality, rukojeť má velkou zarážku na prsty a plastový povrch pro dobré uchopení. Délka čepele: 17 cm.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Snídaňový víceúčelový nůž má pilkovité ostří, je tedy ideální pro krájení potravin s kůrkou či slupkou, je vhodný také jako příborový nůž. Čepel i rukojeť jsou vyrobeny z německé oceli prémiové kvality, rukojeť má velkou zarážku na prsty a plastový povrch pro dobré uchopení. Délka čepele: 11 cm.
můžete mít 6.12. - 9.12.
Nohel Garden Nůž FISKARS TAITEN filetovací 21cm 1066836
můžete mít 6.12. - 9.12.