Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Hmotnost: 10 g Složení: BIO pýr Skladování: do 25 °C Trvanlivost: 1 rok Země původu: Španělsko Baleno v: ČR Certifikace: BIO Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Sušený pýr, 10 g
můžete mít 30.12. - 2.1.
Hmotnost: 8 g Složení: BIO Popenec sušený Skladování: 5–25 °C Trvanlivost: 1 rok Země původu: Česká republika Certifikace: BIO Přídatné látky: Bez Éček Alergeny: Neobsahuje alergeny Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Popenec sušený, 8 g
můžete mít 30.12. - 2.1.
Hmotnost: 10 g Složení: šalvěj lékařská Skladování: 5–25 °C Trvanlivost: 1 rok Země původu: Česká republika Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Šalvěj lékařská, 10 g
můžete mít 30.12. - 2.1.
Čaj se připravuje jen velice krátkým (několikavteřinovým) varem. Na 1/4 l vroucí vody se dává 1 čajová lžička sušené natě, která se nechá 10 minut louhovat. Užívá se ráno půl hodiny před snídaní a zbytek po doušcích během celého dne.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Hmotnost: 20 g Složení: BIO fenykl Skladování: do 25 °C Trvanlivost: 1 rok Země původu: Slovensko Vyrobeno v: ČR Certifikace: BIO Bez lepku: Ano Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: BIO Fenykl, 20 g
můžete mít 30.12. - 2.1.
Příprava: 1 lžička sušených petrlíčů na 250 ml vroucí vody. 15 minut nechte louhovat.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Příprava čaje: Přesličku zalijeme vodou v poměru 2 čajové lžičky na 250 ml. Přiklopíme a vaříme 5 minut. Poté necháme 15 minut louhovat a nakonec scedíme.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Příprava čaje: Bylinu zalijte vroucí vodou 100 °C v poměru 1 čajová lžička na 250 ml. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc. Doba vyluhování 15 minut (přikrytý šálek), poté přeceďte.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Není určeno pro dlouhodobé užívání. Řebříček není vhodný pro malé děti, kojící a těhotné ženy. Příprava čaje: Bylinu zalijte vroucí vodou 100 °C v poměru 1 čajová lžička na 250 ml. Pro přípravu čaje v konvici přidejte 1 lžičku navíc. Doba vyluhování 15 minut (přikrytý šálek), poté přeceďte.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Vhodné k vnitřnímu i zevnímu použití. Lze použít zevně k obkladům a omývání, k výplachům a ke kloktání. Příprava čaje:1 čajová lžička se přelije 200 ml vařící vody a po 10–15 minutách vyluhování v přikryté nádobě se scedí. Čaj se pije teplý, vždy čerstvě připravený.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Hmotnost: 200 g Složení: rýže černá Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 1 rok Země původu: Thajsko Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Černá rýže, 200 g
můžete mít 30.12. - 2.1.
Levandule podporuje náš organismus po více stránkách:
podporuje zdravý spánek, podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému – krevní tlak, přispívá k normálnímu stavu kloubů. Použití:
Nálev z květu levandule se přidává do koupele.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Použití: 2 lžičky máty zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 15 min. louhovat. Hmotnost: 8 g Složení: máta Skladování: při pokojové teplotě Trvanlivost: 6 měsíců Země původu: Česká republika Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Máta peprná sušená, 8 g
můžete mít 30.12. - 2.1.
Na přípravu čaje, do čajových směsí, olejů, do marmelád, ozdoba dortů, pro přípravu sirupů, do koupele. Návod na přípravu: 1 čajová lžička na šálek – zalejte vroucí vodou a louhujte 5–10 min. Hmotnost: min.
můžete mít 30.12. - 2.1.
Hmotnost: 20 g Složení: tymián Skladování: do 25 °C Trvanlivost: 1 rok Země původu: Polsko Výrobce: Horňácká farma – Hrubá Vrbka 271, 696 73 Produkt: Tymián sušený, 20 g
můžete mít 30.12. - 2.1.