10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Sammic Polypropylenové kuličky do cirkulátorů SmartVide – 1000 ks - 1180080 Sammic Polypropylenové kuličky do cirkulátorů SmartVide – 1000 ks - 1180080
Sammic Polypropylenové kuličky do cirkulátorů SmartVide – 1000 ks - 1180080

Vyrobeny z polypropylenu Používají se pro omezení odpařování a rozstřikování vody během vaření Snižují tepelnou ztrátu Pomáhají udržet vakuový sáček společně s vařeným pokrmem pod vodní hladinou Mohou být používány při teplotě do 110 °C Průměr kuličky: ø20 mm Balení: 1000 ks

můžete mít 28.11. - 29.11.

Sammic Víko na nádobu GN 2/1 do SmartVide GN 2/1 Bílá 650x530mm - 1180067 Sammic Polypropylenové kuličky do cirkulátorů SmartVide – 1000 ks - 1180080
Sammic Víko na nádobu GN 2/1 do SmartVide GN 2/1 Bílá 650x530mm - 1180067

Vyrobeno z nerezové oceli Vhodná pro standardní nádoby GN 2/1 a zvláštní izolované nádoby GN 2/1 Sammic do cirkulátoru SmartVide 7, 9, X

můžete mít 28.11. - 29.11.

Hendi Pec pro pečení při nízkých teplotách 230V/1200W 495x690x(H)415mm - 225479 Hendi Ponorné oběhové čerpadlo pro vaření sous vide HENDI MASTERVIDE, HENDI, 56L, 230V/2000W, 137x215x(H)361mm - 222546
Hendi Pec pro pečení při nízkých teplotách 230V/1200W 495x690x(H)415mm - 225479

Vyrobeno pro pomalou přípravu pokrmů díky velmi přesnému a kontrolovanému průběhu vaření. S teplotní sondou, zvlášť nastavitelnou. Zasouvací ucha po stranách. Snadné čištění těsnění dveří. Vnitřní komora trouby je nahřívána ze 4 stran, jednotné vedení tepla po komoře. Úspora energie díky speciální i

můžete mít 28.11. - 29.11.

Hendi Ponorné oběhové čerpadlo pro vaření sous vide HENDI MASTERVIDE, HENDI, 56L, 230V/2000W, 137x215x(H)361mm - 222546 Hendi Ponorné oběhové čerpadlo pro vaření sous vide HENDI MASTERVIDE, HENDI, 56L, 230V/2000W, 137x215x(H)361mm - 222546
Hendi Ponorné oběhové čerpadlo pro vaření sous vide HENDI MASTERVIDE, HENDI, 56L, 230V/2000W, 137x215x(H)361mm - 222546

Umožňuje vaření potravin bez přímého kontaktu s vodou – ve speciálních vakuových sáčcích, což zvyšuje aroma potravin, snižuje ztrátu hmotnosti a umožňuje použít vývar vyrobený v sáčku pro přípravu omáček. Možnost ochucení oleje, tuku nebo jiných produktů metodou sous vide. Odolná konstrukce z nerezo

můžete mít 27.11. - 28.11.