Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Šálek s podšálkem DOTS 100 ml, červený
Šálek s podšálkem DOTS 100 ml, červený s bílými puntíky je vyrobený z kvalitní keramiky. Lze použít do mikrovlnné trouby i do myčky na běžné domácí použití.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Sklapka magnetická 03B BÍ (50 ks).
barva: bílá
balení: 50 ks
Magnetická sklapka včetně protiplechu k přišroubování.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Sklapka magnetická 03B BÍ (10 ks).
barva: bílá
balení: 10 ks
Magnetická sklapka včetně protiplechu k přišroubování.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Sklapka magnetická 03B HN (50 ks).
barva: hnědá
balení: 50 ks
Magnetická sklapka včetně protiplechu k přišroubování.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Sklapka magnetická 03B HN (10 ks).
barva: hnědá
balení: 10 ks
Magnetická sklapka včetně protiplechu k přišroubování.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Šroub náhradní ke kroužkům na kosu.
Šroub ke kroužkům je určen pro uchycení kosy na kosiště.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Srp RAKOUSKO 20 / 0S 220 mm
Rozměry: 220 mm
Srp je jednoruční nástroj, sloužící k odsekávání stvolů rostlin, především při sklizni obilí a žnutí trávy.
můžete mít 27.11. - 28.11.
materiál: plech
Toulec se závěsným háčkem na opasek pro kameninový brousek, který se používá při ostření kosy či srpu.
můžete mít 27.11. - 28.11.
délka: 100 mm rozměry čepele (D x Š): 75 × 13 mm materiál: nerezová ocel + plast hmotnost: 47 g
Zavírací elektrikářský nůž 336-NH-1 je ideální pro práci s elektrikářskými kabely a vodiči.
můžete mít 27.11. - 28.11.
délka: 100 mm rozměry hlavní čepele (D x Š): 75 × 13 mm materiál: nerezová ocel + plast hmotnost: 47 g
Zavírací elektrikářský nůž 336-NH-4 se čtyřmi čepelemi je ideální pro práci s elektrikářskými kabely a vodiči.
můžete mít 27.11. - 28.11.
délka: 330 mm délka rukojeti: 150 mm hmotnost: 500 g materiál: nerez ocel + dřevo
Sekáček na maso je nástroj určený k opracovávání a porcování masa.
můžete mít 27.11. - 28.11.
rozměry (D x Š x V): 225 × 35 × 14 mm
Hrubozrnný brousek na kosu slouží pro obtažení ostří ručních žacích nástrojů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
rozměry (D x Š x V): 225 × 35 × 14 mm
Jemnoozrnný brousek na kosu slouží pro obtažení ostří ručních žacích nástrojů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kuchařský nůž EDUARD 15 cm.
Usnadněte si vaření, ať chystáte maso na guláš, rybu nebo zeleninu. Kuchařský nůž Eduard má dokonale ostrou čepel, díky které jde krájení (skoro) samo. A to jsme vám ještě neřekli, jak skvěle padne do ruky.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délka čepele: 15
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kuchařský nůž 15 cm VILEM.
Není nůž jako nůž: kvalitní poznáte na první říznutí. Zjistěte i vy, jak snadné je krájení dokonale ostrým nožem z ušlechtilé německé oceli. Seznamte se s nožem Vilem.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délka čepele: 15 cm tvrdost čepele: HRC 55 ±2 materiál ruk
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kuchařský nůž EDUARD 20 cm.
Poklad. To je pro každého kuchaře jeho oblíbený, precizně nabroušený kuchařský nůž. Doplňte takový poklad i do své kuchyně s kuchařským nožem Eduard.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délka čepele: 20 cm tvrdost čepele: HRC 55 ±2 materiál rukojeti: odolný lešt
můžete mít 27.11. - 28.11.
Kuchařský nůž 20 cm VILEM.
V kuchyni není nad kvalitní nůž. Užijte si i vy precizní krájení masa i snadné sekání zeleniny s kuchařským nožem Vilem.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délka čepele: 20 cm tvrdost čepele: HRC 55 ±2 materiál rukojeti: odolný leštěný plast
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nůž na pečivo 20 cm EDUARD.
Také milujete čerstvé, dokonale křupavé bagety? Byla by škoda krájet je nožem, který je rozdrobí. Nakrájejte je jedním tahem špičkovým nožem Eduard na pečivo.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délky čepele: 20 cm tvrdost čepele: HRC 55 ±2 materiál rukojeti: od
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nůž na pečivo 20 cm VILEM.
Také milujete čerstvý chléb s křupavou kůrkou? Vybavte svou kuchyň nožem, který z něj snadno odkrojí stejné krajíce. Pořiďte si nůž na pečivo Vilem z ušlechtilé německé oceli.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délka čepele: 20 cm tvrdost čepele: HRC 55 ±2 mater
můžete mít 27.11. - 28.11.
Univerzální nůž 13 cm EDUARD.
Také máte v kuchyni jeden oblíbený nůž, který používáte pořád? S univerzálním nožem Eduard si na něj ani nevzpomenete. Snadno a přesně krájí maso i zeleninu a vydrží vám (minimálně) 10 let. Za to ručíme.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délka čepele: 13 cm
můžete mít 27.11. - 28.11.
Univerzální nůž 13 cm VILEM.
Jedno mají všechny kuchyně stejné: ten oblíbený nůž, který používáte na všechno. Najděte i vy ten svůj. Dokonale ostrý univerzální nůž Vilem z ušlechtilé německé oceli.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délka čepele: 13 cm tvrdost čepele: HRC 55 ±2 materiál r
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nůž VILEM sada 5díl. + bambusový magnetický blok.
Kvalitní nože jsou základ dobře vybavené kuchyně. Tak proč je schovávat? Doplňte svou kuchyň špičkovými noži Vilem, které budete mít díky magnetickému bloku z bambusu pořád po ruce. Precizní práce s nožem je zážitek. Vychutnejte si ho při krájení pe
můžete mít 27.11. - 28.11.
Vykrajovací nůž 9 cm EDUARD.
Malý, praktický, dokonale ostrý. Vykrajovací nůž Eduard se prostě vyplatí mít v každé kuchyni. Doplňte jím i svoji kuchyň a mějte neustále po ruce kvalitní nožík na drobné krájení a vykrajování.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délka čepele: 9 cm tvrdost če
můžete mít 27.11. - 28.11.
Vykrajovací nůž 9 cm VILEM.
I ten nejmenší nůž ve vaší kuchyni musí být dokonalý, aby vás vaření bavilo. Doplňte svou kuchyň vykrajovacím nožem Vilem, se kterým jde krájení (téměř) samo.
čepel: ocel jakosti X50CrMoV15 (ISO 1.4116) délka čepele: 9 cm tvrdost čepele: HRC 55 ±2 materiál rukojeti: odo
můžete mít 27.11. - 28.11.