Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Brousek s karbonovým a keramickým kotoučem je určen pro broušení tupých nožů a následné dobrušování. K ostření slouží karbonový brousek, kterým stačí nůž ostřit cca jednou za 6 měsíců, keramický brousek používejte k dobrušování 1 x týdně.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Ostřič nožů s kovovými brusnými kotoučky i brusným kamenem vrátí ostrost Vašim kuchyňským nožům s rovným ostřím.Materiál: plast, kov, brusný kámen.Rozměry: (dxšxv) 20×3×4,5 cm.
můžete mít 10.12. - 12.12.
Ostřič nožů se dvěma keramickými kotoučky je určen pro broušení kovových nožů. Modrý kotouček pro broušení, bílý kotouček pro jemné dobrušování. Posuvný kryt. Materiál: plast, keramika. Rozměry: š. 5 cm, d. 12 cm.
můžete mít 10.12. - 12.12.