Cena
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Medovicový med je tvořen včelami z medovice. Medovice je velmi sladká a lepkavá substance bohatá na jednoduché cukry, která se v určitém ročním období vyskytuje na listí a jehličí různých stromů. Zpravidla je tmavší barvy, ostřejší chuti a krystalizuje pomaleji.
Momentálně nedostupné
Medovicový med je tvořen včelami z medovice. Medovice je velmi sladká a lepkavá substance bohatá na jednoduché cukry, která se v určitém ročním období vyskytuje na listí a jehličí různých stromů. Zpravidla je tmavší barvy, ostřejší chuti a krystalizuje pomaleji.
Momentálně nedostupné
Medovicový med je tvořen včelami z medovice. Medovice je velmi sladká a lepkavá substance bohatá na jednoduché cukry, která se v určitém ročním období vyskytuje na listí a jehličí různých stromů. Zpravidla je tmavší barvy, ostřejší chuti a krystalizuje pomaleji.
Momentálně nedostupné
Medovicový med je tvořen včelami z medovice. Medovice je velmi sladká a lepkavá substance bohatá na jednoduché cukry, která se v určitém ročním období vyskytuje na listí a jehličí různých stromů. Zpravidla je tmavší barvy, ostřejší chuti a krystalizuje pomaleji.
Momentálně nedostupné
Medovicový med obsahuje oproti květovému medu méně cukrů, zato obsahuje více rostlinných barviv a minerálních látek. Z tohoto důvodu se doporučuje lidem s vleklým nebo akutním onemocněním dýchacích cest.
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě velmi specifický. Vyznačuje se vysokým obsahem hořčíku, železa a vitamínu C, B1, B2 a vykazuje značnou antibiotickou aktivitu.
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě a aromatu velmi specifický. Můžete v něm cítit intenzivní vůni květů pohanky i ostrou, lehce pálivou chuť. V tekutém stavu má čajovou až hnědou barvu. Při krystalizaci tvoří hrubé, tvrdé krystaly, které se usazují v tekuté medové složce a mění barvu na téměř černou.
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě a aromatu velmi specifický. Můžete v něm cítit intenzivní vůni květů pohanky i ostrou, lehce pálivou chuť. Vyznačuje se vysokým obsahem hořčíku, železa a vitamínu C, B1, B2 a PP, proto se doporučuje při neuróze srdce a žaludku. Vykazuje značnou antibiotickou aktivit
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě a aromatu velmi specifický. Můžete v něm cítit intenzivní vůni květů pohanky i ostrou, lehce pálivou chuť. V tekutém stavu má čajovou až hnědou barvu. Vyznačuje se vysokým obsahem hořčíku, železa a vitamínu C, B1, B2 a PP.
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě a aromatu velmi specifický. Můžete v něm cítit intenzivní vůni květů pohanky i ostrou, lehce pálivou chuť. V tekutém stavu má čajovou až hnědou barvu. Při krystalizaci tvoří hrubé, tvrdé krystaly, které se usazují v tekuté medové složce a mění barvu na téměř černou.
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě a aromatu velmi specifický. Můžete v něm cítit intenzivní vůni květů pohanky i ostrou, lehce pálivou chuť. Vyznačuje se vysokým obsahem hořčíku, železa a vitamínu C, B1, B2 a PP, proto se doporučuje při neuróze srdce a žaludku.
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě a aromatu velmi specifický. V tekutém stavu má čajovou až hnědou barvu. Vykazuje značnou antibiotickou aktivitu. Přisuzují se mu účinky v prevenci onemocnění srdce a oběhového systému.
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě a aromatu velmi specifický. Vyznačuje se vysokým obsahem hořčíku, železa a vitamínu C, B1, B2 a PP, proto se doporučuje při neuróze srdce a žaludku. Vykazuje značnou antibiotickou aktivitu. Přisuzují se mu účinky v prevenci onemocnění srdce a oběhového systému.
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě a aromatu velmi specifický. V tekutém stavu má čajovou až hnědou barvu. Vyznačuje se vysokým obsahem hořčíku, železa a vitamínu C, B1, B2 a PP, proto se doporučuje při neuróze srdce a žaludku. Vykazuje značnou antibiotickou aktivitu.
Momentálně nedostupné
Můžete v něm cítit intenzivní vůni květů pohanky i ostrou, lehce pálivou chuť. V tekutém stavu má čajovou až hnědou barvu. Vyznačuje se vysokým obsahem hořčíku, železa a vitamínu C, B1, B2 a PP, proto se doporučuje při neuróze srdce a žaludku.
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě a aromatu velmi specifický. Můžete v něm cítit intenzivní vůni květů pohanky i ostrou, lehce pálivou chuť. V tekutém stavu má čajovou až hnědou barvu. Při krystalizaci tvoří hrubé, tvrdé krystaly, které se usazují v tekuté medové složce a mění barvu na téměř černou.
Momentálně nedostupné
Pohankový med je z hlediska chutě a aromatu velmi specifický. Můžete v něm cítit intenzivní vůni květů pohanky i ostrou, lehce pálivou chuť. Vyznačuje se vysokým obsahem hořčíku, železa a vitamínu C, B1, B2 a PP, proto se doporučuje při neuróze srdce a žaludku.
Momentálně nedostupné
Řepkový med je jedním z málo doceněných jednodruhových medů, který má blahodárné účinky na zdraví. Vyznačuje se jemnou slámovou barvou. Obsahuje relativně málo vody – méně než 20 % a vysoký podíl glukózy, díky kterému rychle krystalizuje.
Momentálně nedostupné
Řepkový med je jedním z málo doceněných jednodruhových medů, který má blahodárné účinky na zdraví. Obsahuje relativně málo vody – méně než 20 % a vysoký podíl glukózy, díky kterému rychle krystalizuje. Řepkový med je hojně využíván v prevenci kardiovaskulárních onemocnění.
Momentálně nedostupné
Svazenkový med se řadí k nejcennějším a zároveň nejméně známým druhům medů. Jeho hlavní složkou je nektar získaný ze svazenky. Svazenka je nenáročná jednoletá, modrofialově květoucí bylina, která se vysévá na pole jako pícnina. Roste rychle a kvete poměrně dlouhou dobu. Včelaři ji často nazývají krá
Momentálně nedostupné
Svazenkový med se vyznačuje jemnou sladkou chutí se znatelnou citrusovou stopou a příjemnou květinovou vůní. Obvykle má světle žlutou barvu. Med začíná krystalizovat několik týdnů po sklizni. Zkrystalizovaný má světlejší barvu a charakteristickou krémovou konzistenci.
Momentálně nedostupné
Svazenkový med se řadí k nejcennějším a zároveň nejméně známým druhům medů. Jeho hlavní složkou je nektar získaný ze svazenky. Včelaři ji často nazývají královnou medonosných rostlin. Svazenkový med se vyznačuje jemnou sladkou chutí se znatelnou citrusovou stopou a příjemnou květinovou vůní.
Momentálně nedostupné
Svazenkový med se řadí k nejcennějším a zároveň nejméně známým druhům medů. Jeho hlavní složkou je nektar získaný ze svazenky. Med začíná krystalizovat několik týdnů po sklizni. Zkrystalizovaný má světlejší barvu a charakteristickou krémovou konzistenci.
Momentálně nedostupné
Svazenkový med se vyznačuje jemnou sladkou chutí se znatelnou citrusovou stopou a příjemnou květinovou vůní. Obvykle má světle žlutou barvu. Med začíná krystalizovat několik týdnů po sklizni. Zkrystalizovaný má světlejší barvu a charakteristickou krémovou konzistenci.
Momentálně nedostupné