Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Medovina z polského medovinářství Pasieka Jaros patřící mezi suché medoviny. Díky svému výjimečnému aromatu zanechává nezapomenutelný smyslový zážitek.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Medovina z polského medovinářství Pasieka Jaros patřící mezi suché medoviny. Díky svému výjimečnému aromatu zanechává nezapomenutelný smyslový zážitek.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Medovina z polského medovinářství Pasieka Jaros patřící mezi suché medoviny. Díky svému výjimečnému aromatu zanechává nezapomenutelný smyslový zážitek.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Medovina Trójniak Trybunalski z medovinářství Pasieka Jaros patří mezi suché medoviny. Její chuť není tak intenzivní jako v případě medovin typu dwójniak, ale díky svému výjimečnému aromatu vytváří nezapomenutelný smyslový zážitek. O její kvalitě svědčí řada řada ocenění a vyznamenání.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Okowita Miodowa Królewska je medový destilát inspirovaný známou polskou medovinou Dwójniak Koronny. Kromě jemných medových tónů se aroma vyznačuje ovocnou vůní a překvapivě vůněmi zeleně – trávy a čerstvých jarních listů. Chuťově delikátní.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Medovina Czwórniak Korzenny se vyrábí z nektarových medů se silným aroma a ostrou chutí. Patří mezi nejsušší medoviny. Servíruje se k jídlu stejně jako víno.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Dwójniak Dominikański je výrobkem polského družstva Apis. Základem pro přípravu je kvalitní nektarový med. Bylinné aroma dodává tomuto nápoji vybraná směs koření. Svoji jedinečnou jemnou chuť a tmavě medovou barvu získává zráním v sudech po dobu nejméně tří let. Teprve poté se rozlévá do lahví.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Dwójniak Dominikański je výrobkem polského družstva Apis. Základem pro přípravu je kvalitní nektarový med. Bylinné aroma dodává tomuto nápoji vybraná směs koření. Svoji jedinečnou jemnou chuť a tmavě medovou barvu získává zráním v sudech po dobu nejméně tří let. Teprve poté se rozlévá do lahví.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Dwójniak Dominikański je výrobkem polského družstva Apis. Základem pro přípravu je kvalitní nektarový med. Bylinné aroma dodává tomuto nápoji vybraná směs koření. Svoji jedinečnou jemnou chuť a tmavě medovou barvu získává zráním v sudech po dobu nejméně tří let. Teprve poté se rozlévá do lahví.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Dwójniak Dominikański je výrobkem polského družstva Apis. Základem pro přípravu je kvalitní nektarový med. Bylinné aroma dodává tomuto nápoji vybraná směs koření. Svoji jedinečnou jemnou chuť a tmavě medovou barvu získává zráním v sudech po dobu nejméně tří let. Teprve poté se rozlévá do lahví.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Dwójniak Dominikański je výrobkem polského družstva Apis. Základem pro přípravu je kvalitní nektarový med. Bylinné aroma dodává tomuto nápoji vybraná směs koření. Svoji jedinečnou jemnou chuť a tmavě medovou barvu získává zráním v sudech po dobu nejméně tří let. Teprve poté se rozlévá do lahví.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Dwójniak Kazimierski je nápoj s charakterem. Kombinace těžkých medů – pohankového a květových podzimních medů – vytvořila výraznou praženou sladkost, prolomenou přidáním šťávy z černého rybízu. Medovina je připravována podle staropolské receptury – na jeden objem medu připadá jeden objem vody.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Hluboká, medově ovocná chuť medoviny Dwójniak Klasztorny, hustá struktura a jantarová barva jsou ukryty v jedinečné láhvi. Jedná se o ručně vyráběnou, vypalovanou kameninovou láhev typu engoba. Díky tomu je Dwójniak Klasztorny fantastickým dárkem pro blízké přátele nebo milovníky medoviny.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Chuť a aromatický charakter medoviny Dwójniak Kurpiowski formovaly pečlivě vybrané složky. Základem je kvalitní nektarový med. Chuť umocňuje vybraná směs koření. Přírodní šťáva z černého rybízu přidává ovocný tón. Za účelem získání jedinečné chuti zraje medovina v sudech po dobu nejméně čtyř let.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Chuť a aromatický charakter medoviny Dwójniak Kurpiowski formovaly pečlivě vybrané složky. Základem je kvalitní nektarový med. Chuť umocňuje vybraná směs koření. Přírodní šťáva z černého rybízu přidává ovocný tón. Za účelem získání jedinečné chuti zraje medovina v sudech po dobu nejméně čtyř let.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Chuť a aromatický charakter medoviny Dwójniak Kurpiowski formovaly pečlivě vybrané složky. Základem je kvalitní nektarový med. Chuť umocňuje vybraná směs koření. Přírodní šťáva z černého rybízu přidává ovocný tón. Za účelem získání jedinečné chuti zraje medovina v sudech po dobu nejméně čtyř let.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Chuť a aromatický charakter medoviny Dwójniak Kurpiowski formovaly pečlivě vybrané složky. Základem je kvalitní nektarový med. Chuť umocňuje vybraná směs koření. Přírodní šťáva z černého rybízu přidává ovocný tón. Za účelem získání jedinečné chuti zraje medovina v sudech po dobu nejméně čtyř let.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Chuť a aromatický charakter medoviny Dwójniak Kurpiowski formovaly pečlivě vybrané složky. Základem je kvalitní nektarový med. Chuť umocňuje vybraná směs koření. Přírodní šťáva z černého rybízu přidává ovocný tón. Za účelem získání jedinečné chuti zraje medovina v sudech po dobu nejméně čtyř let.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Chuť a aromatický charakter medoviny Dwójniak Kurpiowski formovaly pečlivě vybrané složky. Základem je kvalitní nektarový med. Chuť umocňuje vybraná směs koření. Přírodní šťáva z černého rybízu přidává ovocný tón. Za účelem získání jedinečné chuti zraje medovina v sudech po dobu nejméně čtyř let.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Porzeczkowy Król je medovinou firmy Apis se zajímavě sladkokyselou rybízovou chutí. Jedná se o polskou medovinu typu dwójniak – medový roztok je tvořen z poloviny včelím medem a z poloviny vodou. Navíc je 30 % vody nahrazeno rybízovou šťávou. Nejlépe chutná vychlazený.
můžete mít 28.11. - 2.12.
V ranných dobách vlády dynastie Piastovců byl piastunem nazýván dvořan zodpovědný za výchovu královských synů. Dwójniak Piastun má také zodpovědnou funkci – výchovu nové generace nadšenců medoviny. K tomu ji medovinařství Apis obdařilo ušlechtilou chutí, takže se k ní budete vracet pravidelně.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Tento nápoj z přírodního medu je první výrobek na polském trhu, který získal označení EU Traditional speciality guaranteed. A právem! Intenzivní vůně, sladkost medu doplněná vinným charakterem ovoce přinášejí vzpomínky na tradiční polskou výrobu medoviny z doby před mnoha staletími.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Polská medovina Półtorak Jadwiga 0,25 l v sobě dovedně snoubí výraznou sladkost včelího medu s chutí plodů maliníku a šípkové růže.
můžete mít 28.11. - 2.12.
Polská medovina Półtorak Jadwiga 0,25 l v kameninové láhvi v sobě dovedně snoubí výraznou sladkost včelího medu s chutí plodů maliníku a šípkové růže.
můžete mít 28.11. - 2.12.