Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- Skleněné dózy s plastovým víčkem uchovají Vaše potraviny dlouho svěží a čerstvé. – Dózy jsou vyrobeny z tvrzeného skla. – Jsou tepelně odolné vhodné do myčky na nádobí, mrazáku i mikrovlnné trouby. – Víko je vodotěsné, můžete tak bez obav přenášet i tekuté pokrmy.
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Skleněné dózy s plastovým vzduchotěsným víčkem uchovají Vaše potraviny dlouho svěží a čerstvé. – Vhodné ke skladování, zapékání a ohřívání pokrmů. – Skleněná zapékací dóza je vyrobena z kvalitního borosilikátového skla, které je velmi odolné mechanicky i teplotně ( od 250°C do –40 °C).
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Skleněná zapékací forma je vyrobena z kvalitního borosilikátového skla, které je velmi odolné mechanicky i teplotně ( od 250°C do –40 °C). – Výhodou borosilikátového skla je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost a snadná údržba.
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Skleněná zapékací forma je vyrobena z kvalitního borosilikátového skla, které je velmi odolné mechanicky i teplotně ( od 250°C do –40 °C). – Výhodou borosilikátového skla je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost a snadná údržba.
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Skleněná zapékací forma je vyrobena z kvalitního borosilikátového skla, které je velmi odolné mechanicky i teplotně ( od 250°C do –40 °C). – Výhodou borosilikátového skla je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost a snadná údržba.
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Skleněná zapékací forma je vyrobena z kvalitního borosilikátového skla, které je velmi odolné mechanicky i teplotně ( od 250°C do –40 °C). – Výhodou borosilikátového skla je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost a snadná údržba.
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Skleněné dózy s plastovým vzduchotěsným víčkem uchovají Vaše potraviny dlouho svěží a čerstvé. – Vhodné ke skladování, zapékání a ohřívání pokrmů. – Skleněná zapékací dóza je vyrobena z kvalitního borosilikátového skla, které je velmi odolné mechanicky i teplotně ( od 250°C do –40 °C).
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Skleněné dózy s plastovým vzduchotěsným víčkem uchovají Vaše potraviny dlouho svěží a čerstvé. – Vhodné ke skladování, zapékání a ohřívání pokrmů. – Skleněná zapékací dóza je vyrobena z kvalitního borosilikátového skla, které je velmi odolné mechanicky i teplotně ( od 250°C do –40 °C).
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Klasická dortová svíčka. – Může být použita samostatně nebo v kombinaci s jinými svíčkami či světelnými fontánami. – Umisťuje se na hotový dort. Svíčka je nejedlá dekorace. – Nenechávejte svíčky hořet bez dozoru v blízkosti dětí. – V balení 8 kusů.
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Klasická dortová svíčka. – Může být použita samostatně nebo v kombinaci s jinými svíčkami či světelnými fontánami. – Umisťuje se na hotový dort. Svíčka je nejedlá dekorace. – Nenechávejte svíčky hořet bez dozoru v blízkosti dětí.
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Skleněná mísa s víkem z kvalitního varného skla. – Varné sklo patří mezi žádané materiály v moderní kuchyni, zaujmou především osobitým designem různých tvarů a velikostí.
můžete mít 27.11. - 28.11.
- Nůž má antiadhézní nepřilnavý povlak
- Praktickou protiskluzovou rukojeť
- Ideální do každé kuchyně
- Délka čepele 20 cm Doplňkové parametryDélka:33 cmMateriál:Nerez ocelHmotnost:0.13 Kg
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nerezový hrnec Red Velvet je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli. Jeho vlastnosti oceníte při přípravě nejrůznějších pokrmů, je to všestranný hrnec, který by měl mít místo i ve vaší kuchyni. Díky použitým technologiím výrazně spoří elektrickou energii spotřebovanou při vaření.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nerezový hrnec Red Velvet je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli. Jeho vlastnosti oceníte při přípravě nejrůznějších pokrmů, je to všestranný hrnec, který by měl mít místo i ve vaší kuchyni. Díky použitým technologiím výrazně spoří elektrickou energii spotřebovanou při vaření.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Nerezový hrnec napařovací Red Velvet je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli. Je vhodný pro klasické vaření, ale také zdravé a oblíbené vaření v páře. Právě vařením v páře se uchovávají veškeré živiny a vitamíny surovin.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Moderní pánev Elmich Colosseum s neuvěřitelnými prvky, které umožňují úsporné a zdravé vaření. Ať už chcete smažit, připravovat omáčky, různé druhy zeleniny nebo vejce na mnoho způsobů. Vaření bez použití nadbytečného množství tuku, pokrmy se nepřipalují a zůstávají přirozeně šťavnaté.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Moderní pánev Elmich Colosseum s neuvěřitelnými prvky, které umožňují úsporné a zdravé vaření. Ať už chcete smažit, připravovat omáčky, různé druhy zeleniny nebo vejce na mnoho způsobů. Vaření bez použití nadbytečného množství tuku, pokrmy se nepřipalují a zůstávají přirozeně šťavnaté.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pánev, která vyniká svou všestranností. Hodí se skvěle pro přípravu pokrmů z kategorie maso, zelenina i vejce. A je skvělá na smažení. Díky maximální hloubce můžete připravovat větší množství jídla. Cítíte už tu vůni linoucí se kuchyní při vašich kulinařských chvílích?
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pánev, která vyniká svou všestranností. Hodí se skvěle pro přípravu pokrmů z kategorie maso, zelenina i vejce. A je skvělá na smažení. Díky maximální hloubce můžete připravovat větší množství jídla. Cítíte už tu vůni linoucí se kuchyní při vašich kulinařských chvílích?
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pánev, která vyniká svou všestranností. Hodí se skvěle pro přípravu pokrmů z kategorie maso, zelenina i vejce. A je skvělá na smažení. Díky maximální hloubce můžete připravovat větší množství jídla. Cítíte už tu vůni linoucí se kuchyní při vašich kulinařských chvílích?
můžete mít 27.11. - 28.11.
Pánev, která vyniká svou všestranností. Hodí se skvěle pro přípravu pokrmů z kategorie maso, zelenina i vejce. A je skvělá na smažení. Díky maximální hloubce můžete připravovat větší množství jídla. Cítíte už tu vůni linoucí se kuchyní při vašich kulinařských chvílích?
můžete mít 27.11. - 28.11.
Skvělá volba pro přípravu masa a ryb, jelikož mramorový povrch má 2× větší nepřilnavost oproti běžným vrstvám. Maso a ryby si tak zachovají svou autentickou chuť, která se úpravou nevytrácí.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Skvělá volba pro přípravu masa a ryb, jelikož mramorový povrch má 2× větší nepřilnavost oproti běžným vrstvám. Maso a ryby si tak zachovají svou autentickou chuť, která se úpravou nevytrácí.
můžete mít 27.11. - 28.11.
Skvělá volba pro přípravu masa a ryb, jelikož mramorový povrch má 2× větší nepřilnavost oproti běžným vrstvám. Maso a ryby si tak zachovají svou autentickou chuť, která se úpravou nevytrácí.
můžete mít 27.11. - 28.11.