10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 705755

Tescoma Pánev i-PREMIUM Stone ¤ 20 cm 602420

Tescoma Pánev i-PREMIUM Stone ¤ 20 cm 602420

Pánev i-PREMIUM Stone ¤ 20 cm je masivní pánev s unikátním antiadhezním povlakem. Pvrch je zvrásněný s charakterem neleštěného přírodního kamene a díky tomu se suroviny propékají rovnoměrně, bez připalování a zachovávají si svou přirozenou chuť. Celý popis
995 Kč
Zboží od: MALL
995 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Již zítra na výdejním místě
25.11.2024 na vaší adrese

Popis

Pánev i-PREMIUM Stone ¤ 20 cm

  • masivní pánev
  • antiadhezní povlak
  • zvrásněný povrch s charakterem neleštěného přírodního kamene
  • rovnoměrné propékání
  • bez připalování
  • zachování přirozené chuti a šťavnatosti
  • používejte plastové nebo dřevěné nářadí, které nepoškodí antiadhezní povlak, nepoužívejte kovové nářadí, ostré předměty, nože apod., nikdy nekrájejte přímo v pánvi
  • vhodné do myčky
  • záruka 5 let

Vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukčního.

Indukce: Nádobí pro indukci nemusí být speciální, potřebuje mít jen feromagnetické dno, protože pod sklokeramickou deskou je indukční měděná cívka a v ní vytváří vysokofrekvenční proud magnetické střídavé pole. Tak se rozkmitají molekuly kovu ve feromagnetickém dnu nádoby, to se zahřívá a od něj pak připravovaný pokrm. Indukční nádobí velmi dobře poznáte. Na jeho dně zespodu najdete grafický symbol cívky – několik vlnovek nad sebou, případně slovní označení Induction.

Sklokeramická deska: je rovněž úspora elektrické energie. Desky se rozdělují do několika stupňů, od běžných přes desky s high-light zónou až po desky s indukčním ohřevem. High-light je zóna na sklokeramické desce, kde dochází k velmi rychlému ohřevu. Zkrátí se doba vaření a rychleji reaguje na změnu teploty. Nejvhodnější nádobí pro tento druh vaření je nádobí se silným zabroušeným dnem. Může být z nerezu, smaltované i skleněné.

K pánvi dále doporučujeme: