Rybízák Hrušňák Víno ovocné
Popis
JAK PÍT HRUŠKOVÉ VÍNO
Hrušňák pijte jednoduše dle libosti. Nejvíc si ho vychutnáte, když bude parádně vychlazený. V lednici mu proto dejte pár hodin.
Hrušňák je skvělý jako aperitiv na přípitek i jako digestiv na trávení po obídku. Dostanete-li chuť na sladké, neběhejte do nejbližší večerky pro čokoládu. Hrušky v sobě mají hodně fruktózy, a tak stačí sklenka Hrušňáku, která mlsnou zažene. Druhý den po otevření se rozvine sladkost Hrušňáku naplno, takže bude ještě sladší. Bude-li to na vás už moc, přidejte kostku ledu nebo sodu.
Jakmile klesnou teploty na neúnosnou hodnotu, Hrušňák svařte a užijte si jeho plně rozvinuté chutě i vůně. Vrátí se vám vzpomínky na teplejší dny. A jak ho co nejlépe svařit? Ohřejte ho na ±60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Nepřidávejte ani skořici ani hřebíček, chuť by nepříjemně kopala. Cukr by, vzhledem k tomu, kolik je v hruškách fruktózy, udělal z Hrušňáku nepitelný patok.
BALENÍ, SKLADOVÁNÍ A TRVANLIVOST
Hruškové víno je naplněné ve skleněné láhvi o objemu 0,75 litru. Jako uzávěr byl použit kvalitní korek. Hrušňák doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí. Doba skladování je 12 měsíců od data doručení. Otevřená láhev vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření doporučujeme Hrušňák vypít ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně.
výrobce: Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava
složeni: obsahuje siřičitany, konzervant Kyselina sorbová, 30% šťáva z hrušek
Země původu: česká republika
11,5% obj