Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Hmotnost
Barva
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 12.8. - 13.8.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 12.8. - 13.8.
Použití: Potřebný počet plátků namočíme do vlažné vody na 5 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme
.můžete mít 12.8. - 13.8.
Bílá hmota ideální na potahování dortů s příchutí pomeranče.
můžete mít 12.8. - 13.8.
Pravý holandský marcipán, který obsahuje 25% mandlí, vynikající kvality určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků
.můžete mít 12.8. - 13.8.
Chuťově i konzistencí vynikající marcipán, vhodný na potahování korpusu i modelování mnoha druhů jedlých dekorací.
můžete mít 12.8. - 13.8.
Pravý holandský marcipán, který obsahuje 25% mandlí, vynikající kvality určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků
.můžete mít 12.8. - 13.8.
Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu
.můžete mít 12.8. - 13.8.
Směs pro výrobu nadýchaných tmavých šlehaných hmot, vhodná pro přípravu plátů i korpusů
.můžete mít 12.8. - 13.8.
Vytvářejte nádherné cukrové květiny, modelované figurky a další jedlé umělecké kousky s touto zcela novou prémiovou hmotou speciálně navrženou a vyvinutou pro Roberta Haynese společností SmartFlex
.můžete mít 12.8. - 13.8.
Gelové aroma pro potravinářské použití
.můžete mít 12.8. - 13.8.
Gelové aroma pro potravinářské použití
.můžete mít 12.8. - 13.8.