10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Ruf Želatina v prášku - čirá 3x12g

Ruf Želatina v prášku - čirá 3x12g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Připravit polevu na glazované koláče je s tímto přípravkem velice jednoduché. Celý popis
16 Kč
Zboží od: Vše na vaření
16 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

12.8.2024 na výdejním místě
12.8.2024 - 13.8.2024 na vaší adrese

Popis

Glazované ovocné koláče jsou v létě vítaným dezertem na kuchyňském stole. Přesto se někteří jejich přípravě vyhýbají, protože mnoho skleněných glazur obsahuje želatinu. S touto koláčovou polevou si můžete snadno odpočinout. Vyrábí se za použití zahušťovadla na bázi rostlin karagenanu. Koláčová glazura vytváří krásný lesk a udržuje ovoce čerstvé déle. Je neuvěřitelně snadné ji vyrobit: prášek smíchejte s vroucí vodou a cukrem a nalijte na ovocný koláč. Na přípravu potřebujete dále 250 ml vody, 2 lžičky cukru. Příprava: Do malé nádoby nalijte 250 ml vody nebo zředěné ovocné šťávy. Přidejte obsah sáčku a požadované množství cukru a šlehejte.  Nyní byste měli tekutinu přivést k varu a dobře promíchat. Koláč nechte vychladnout asi 1 minutu. Postupně na něj rozprostřete ovocnou polevu a nechte  ztuhnout.

Složení : Škrob, želírující látka karagenan, okyselující tatran draselný.

100 g
Energie (kJ) 1316 kJ
Energie (kcal) 310 kcal
Tuk 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 72,7 g
z toho cukr 4,9 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl 0,83 g