Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Použití
Typ osiva/hnojiva
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Zboží odTvFit.cz
Velmi raná odrůda s datlovými (oválně hranatými) plody červené barvy a vynikající chuti. Hmotnost plodů je 20 – 25 g.
můžete mít 12.3. - 13.3.
Plody beefsteakového typu dorůstají do hmotnosti až 500 g, mimo čerstvého konzumu se skvěle hodí do salátů, sendvičů a na pečení.
můžete mít 12.3. - 13.3.
Raná hybridní odrůda tyčkového rajčete, od naší slovenské společnosti ZELSEED, rozšiřuje sortiment naší nabídky rajčat. Plod je skoro kulatý, hladký, červené barvy, o hmotnosti 100 až 110 gramů. Vybarvuje i u stopky bez zeleného prstence. Hybrid je vhodný pro pěstování ve volné půdě a ve fóliovnícíc
můžete mít 12.3. - 13.3.
Starší oblíbená odrůda s velkými červenorůžovými plody tvaru býčího srdce.
můžete mít 12.3. - 13.3.
Žluté, hruštičkové, tyčkové.
můžete mít 12.3. - 13.3.
Tyčková odrůda rajčete s protáhlými oválnými plody, o hmotnosti 130 – 150 g, určenými ke kuchyňskému zpracování nebo na výrobu kečupu.
můžete mít 12.3. - 13.3.
Velmi raná odrůda s plody vynikající chuti. Lze jej pěstovat jako keří čkové, zaléváme větší dávkou vody.
můžete mít 12.3. - 13.3.
Tyčkové rajče s chutnými malými plody o průměru 1,5–2 cm v citrónově žluté barvě. Odrůda se vyznačuje vysokou násadou plodů na členitém hroznu a jejich postupným dozráváním. Vhodná pro pěstování na poli i ve sklenících či fóliovnících.
můžete mít 12.3. - 13.3.
Tyčkové třešňové rajče s plody o hmotnosti kolem 15 gramů. Plody jsou pevné a odolné k praskání, i navzdory tomu ale velice chutné a sladké.
můžete mít 12.3. - 13.3.
Drobné třešňové plody, jsou vysoce odolné k praskání.
můžete mít 12.3. - 13.3.
Velkoplodé žluté rajče s výbornou chutí. Plody biftekového typu dorůstají hmotnosti 400 – 500 gramů.
můžete mít 12.3. - 13.3.
Víceletá rostlina,barvy zelené až červené, není náročná na podnebí ani polohu. Na stanovišti vydrží až 10 let. Sklizeň začíná ve třetím roce .
můžete mít 12.3. - 13.3.