Manicardi Tradiční Balzamikový ocet z Modeny D.O.P. extravecchio 25 let, 100 ml - bez barviv - v dárkové krabičce
Manicardi Tradiční Balzamikový ocet z Modeny D.O.P. extravecchio 25 let, 100 ml - bez barviv - v dárkové krabičce
Popis
Tradiční Balzamikový ocet z Modeny D.O.P. extravecchio 25 let – bez barviv
Tradiční balzamikový ocet z Modeny DOP (Chráněné označení původu) je stejně jako všechna umělecká díla je kombinací vynalézavosti, znalostí a schopnosti vložit do něj srdce.
Není náhodou, že je vytvářen se stejným mistrovstvím.
Díky tomu nenajde italskomodenské umění konkurenci po celém světě.
Jeho příprava, která je výsledkem staletých tradic a je skutečným mistrovským dílem.
Špičkový produkt získaný po nejméně 25 letech velmi pomalého zrání v malých speciálních sudech ze dřeva.
Tento balzamikový ocet z Modeny vzniká pečlivým zráním v malých sudech z kaštanu, třešní, moruše, jalovce a dubu.
Výrobek s velkou všestranností a nejlépe si ho vychutnat v syrovém stavu.
Vynikající je spolu s parmezánem a jahodami, přidat ho do krémového rizota, skvěle se hodí k pečeným a vařeným masům.
Zvýrazňuje vůně a chutě každého pokrmu.
Stáčen do speciální láhve Konsorcia na ochranu tradičního balzamikového octa z Modeny.
Elegantní a rafinované balení, které z něj dělá cenný dárkový předmět.
Vzhled: brilantní, hustý
Barva: tmavě hnědá
Vůně: intenzivní, charakteristická, s dřevitými esencemi
Chuť: sladká, s vyváženou kyselostí, s dřevitou esencí, vůní lékořice a červeného ovoce.
Hustota při 20 °C: 1,37
Celková kyselost: 5,5 ÷ 5,7%
Doba zrání v sudech: min. 25 let
Složení: vařený hroznový mošt. Obsahuje siřičitany
Tento balzamikový ocet neobsahuje barviva a je přírodním produktem.
Výrobce Acetaia Manicardi – Via Massaroni, 1, 41014 Castelvetro (MO) – Itálie
Hmotnost 100 ml
Složení vařený hroznový mošt. Obsahuje siřičitany
Země původu Itálie
Skladování Skladujte na tmavém, suchém a chladném místě při teplotě do 20°C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření
Alergeny Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 1474 Kj / 346 Kcal
Tuky 0.0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.0 g
Sacharidy 71.4 g
z toho cukry 71.4 g
Bílkoviny 1.5 g
Sůl 0.098 g
Doba zrání v sudech min. 25 let
Hustota při 20 °C 1,37
Celková kyselost 5,5 ÷ 5,7%