Vanilkový puding 5x37g
Vanilkový puding 5x37g
Popis
Vanilkový krém je klasický dezert. A z dobrého důvodu. Každý si pamatuje, že mu bylo dovoleno škrábat zbytek z hrnce, když maminka nebo babička vyráběly pudink. Společnost RUF jako první začala vyrábět právě pudingy. Vanilková pudinková moučka chutná skvěle. Díky své jemné vanilkové chuti je oblíbený u dětí a dospělých, podávaný za horka nebo vychlazený. K přípravě vám stačí jen 500 ml mléka, cukr a pudinkový prášek. Příprava: Odložte asi 6 polévkových lžic 500 ml (1/2 l) mléka a smíchejte s pudinkovým práškem a asi 2 polévkovými lžičkami cukru (40 g). Přiveďte zbytek mléka k varu. Sejměte mléko z varné desky, přidejte smíchaný prášek a znovu řádně vařte, za stálého míchání. Nalijte dezert do dezertních sklenic nebo do skleněné mísy. Chcete-li vytvořit bábovičku, nalijte dezert do formy opláchnuté čistou vodou, ochlaďte a po úplném vychladnutí zase otočte.
Složení:
škrob, sůl, aromata, barviva (norbixin, riboflaviny)