Perfecta směs pro výrobu cukrářského krému za studena (0,5 kg)
Perfecta směs pro výrobu cukrářského krému za studena (0,5 kg)
Popis
Připravek na výrobu cukrářského krému za studena Perfecta je přípravek v prášku pro výrobu cukrářského krému za studena. Obsahuje vysoký podíl plnotučného a polotučného mléka, a tak umožňuje připravit cukrářský krém vytříbené chuti s hladkým a sametovým povrchem. Přípravek má univerzální použití, je odolný při pečení a mražení. Způsob použití Perfecta 400–450 g voda 1000 g Dávkování přípravku Perfecta může být sníženo až na 350 g za účelem přípravy jemnějšího krému. Pokud chceme připravit krém intenzivní mléčné chuti, nahradíme vodu mlékem, které zahřejeme na pokojovou teplotu (15–25 °C). Dávkování je následující: Perfecta 350–400 g mléko 1000 g Přípravek Perfecta rozmícháme ve vodě (nebo v mléce), intenzivně šleháme a ponecháme odpočinout po dobu 3 minut. Poté znovu mícháme, dokud nedosáhneme homogenní směsi krémovité konzistence. Perfecta obsahuje vysoký podíl mléka. Kuchyňské nádoby a náčiní používáme perfektně čisté, abychom se vyhnuli jakémukoli znečištění přípravku. Vždy připravujeme jen takové množství výrobku, které bezprostředně použijeme. Krém skladujeme v lednici.
Složení:
cukr, modifikovaný skrob, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktoźa, zahušťovadlo, alignát vápenatý, přip