Bialetti Manuální napěňovač mléka Bialetti Montalatte 330 ml
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Šlehání mléka je velmi snadné a rychlé.
Celý popis
Popis
Šlehání mléka je velmi snadné a rychlé. Mléko jednoduše ohřejte na požadovanou teplotu (ale ne na teplotu varu, mělo by mít kolem 60–65 stupňů) . Poté zahřáté mléko vyšlehejte pístem a několikrát silně stiskněte. Jakmile dosáhnete požadovaného efektu, tj. sametové, nadýchané pěny, nalijte ji přímo na uvařenou kávu. Nádobu Montalatte naplňte pouze do 1/3 její výšky, protože mléko zvětšuje svůj objem. napěňovač lze použít na plynovém, elektrickém nebo sklokeramickém sporáku. je vyroben z hliníku s teflonovým povrchem.