Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž 21 cm
Popis
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 – 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž s délkou čepele 21 cm je nepostradatelným pomocníkem profesionálního i amatérského kuchaře. Je ideální pro sekání bylinek, krájení zeleniny či krouhání zelí. Stejně dobře si ovšem poradí i s dalšími potravinami jako maso, cukrovinky či pečené pokrmy. Pro nože Samura Kaiju je typická zčernalá čepel doplněná zvlněným vzorem. Díky této úpravě jsou nože Samura Kaiju nesmírně ostré, což zabraňuje jakémukoli přilepování surovin na povrchu čepele. Velmi důležitou součástí nože je i rukojeť, která díky svému tvaru a použitým materiálům zaručuje naprostou kontrolu nad nožem. Tajemství šéfkuchařů odhalíte, jakmile vezmete do ruky Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž, který už nebudete chtít pustit.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 34,5 cm
Délka čepele: 21 cm
Hmotnost: 187 g
Návod na údržbu sortimentu Samura ke stažení:
http://files.atranet.cz/samura.zip
- Hmotnost: 187 g
- Materiál čepele: kovaná
- Materiál rukojeti: Dřevo
- Záruka: 2 roky
- Mytí: nelze mýt v myčce
- Název kolekce: KAIJU
- Typ nože: šéfkuchařský nůž
- Délka čepele: 21
- Celková délka: 34,5 cm
- Značka materiálu čepele: AUS-8
- Tvrdost: 58 HRC
- Povrch čepele: nepotažená
- Barva rukojeti: Dřevo