10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 32437114

Life Extension Doplňky stravy Mix Tablets

Life Extension Doplňky stravy Mix Tablets

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Life Extension Mix™ Tablets240 tabletKatalogové číslo položky: 02355 Studie ukazují, že lidé, kteří jíst co nejvíce ovoce a zeleniny, mít zdravější a delší život, ale dostat doporučených pět porcí denně je obtížné i pro ty nejzdravější diety. Celý popis
2 329 Kč
Zboží od: Takemore_net
2 329 Kč
Doprava zdarma
S novou kartou za

3.1.2025 - 5.1.2025 na vaší adrese

Popis

Life Extension Mix™ Tablets

240 tablet

Katalogové číslo položky: 02355

Studie ukazují, že lidé, kteří jíst co nejvíce ovoce a zeleniny, mít zdravější a delší život, ale dostat doporučených pět porcí denně je obtížné i pro ty nejzdravější diety. Proto jsme vytvořili Life Extension Mix™, denní doplněk, který poskytuje všechny vysoce účinné vitamíny a minerály potřebné k vytvoření základního kamene komplexního programu péče o zdraví.


Výhody na adrese a Glance

  • Poskytuje celé spektrum základních živin potřebných pro zdraví celého těla

  • Podporuje funkci buněčné DNA

  • Podporuje metabolické a kardiovaskulární zdraví

  • Pomáhá inhibovat oxidační stres a podporuje zdravá zánětlivá reakce

Naše receptura šetří čas a peníze tím, že kombinuje nejdůležitější živiny – včetně jedinečných zeleninových, ovocných a rostlinných výtažků – do jednoho produktu, takže není potřeba užívat desítky samostatných doplňků.

Další fakta o Life Extension Mix

Life Extension Mix™ je nejmodernější multinutriční receptura plná nejčistších a nejúčinnějších forem vitamínů, minerálů, aminokyselin a jedinečných rostlinných, ovocných a rostlinných extraktů. V každé denní dávce Life Extension Mix™ získáte širokou škálu živin:

Bioaktivní kvercetinový fytozom</ h3> Life Extension Mix™ obsahuje 5 mg kvercetinu, který byl integrován do fytosomu. Fytozom je fosfolipidová koule, která obaluje botanickou sloučeninu, napomáhá její absorpci a činí ji biodostupnější: tento kvercetin je až 50krát biologicky dostupnější než standardní kvercetin. Quercetin podporuje buněčné zdraví, endoteliální zdraví a zdravou imunitní funkci. Delfinidiny < div>Delfinidiny, které se nacházejí v tmavě červeném ovoci, jsou silné sloučeniny antokyanů, které aktivují produkci oxidu dusnatého, umožňují relaxaci cév a podporují zdravý krevní tlak.1–4 Mohou také pomoci zmírnit zánětlivé faktory5–8 a glykaci,9 stimulovat imunitní systém systému a udržovat zdravou hladinu cukru v krvi v normálním rozmezí, což pomáhá kontrolovat metabolickou rovnováhu. S Life Extension Mix™ získáte stejné množství delfinidinů jako ve 3¼ šálku malin nebo 5¾ šálku sušených švestek. Pyridoxal 5'-fosfát Glykace nastává, když cukry reagují s proteiny a lipidy vašeho těla a vytvářejí nefunkční zesíťované struktury nazývané Advanced Glycation End Products (AGEs).21 Zatímco glykace je normálním důsledkem stárnutí, není ani zdaleka žádoucí.22–26 Kromě toho je účinek glykace patrný navenek ve formě zesíťovaných proteinů v normální stárnoucí pokožce.27,28 <div
Pro boj s těmito účinky poskytuje každá denní dávka Life Extension Mix™ 20 mg drahého pyridoxal 5'-fosfátu – metabolicky aktivního B6, u kterého bylo prokázáno, že chrání před glykačními reakcemi.29–31 Standardizovaný extrakt z granátového jablka Publikované studie ukazují, že granátové jablko pomáhá udržovat zdravé kardiovaskulární funkce32–37 a zdravá struktura DNA v buňkách prostaty.38–43 Náš extrakt z granátového jablka je standardizován tak, aby poskytoval biologicky aktivní punicaginy, které jsou pro toto ovoce tak jedinečné. Tyto punicalaginy jsou 100% rozpustné ve vodě, mají pozoruhodnou 95% míru absorpce44 a jsou vysoce účinné při inhibici volných radikálů.45 To znamená, že se nejen mnohem lépe absorbují než jiné přírodní antioxidanty, ale mají také vynikající antioxidační kapacitu. .
Denní dávka Life Extension Mix™ poskytuje punicalaginy a další polyfenoly, které se nacházejí až v 2,6 uncích šťávy z granátového jablka. <h3 style =„text-align: justify;“>Výtažky z borůvek

Silné přírodní antioxidanty borůvkové antokyany prokázaly vlastnosti, které daleko přesahují inhibici volných radikálů, zatímco aktivní složka borůvek (pterostilben) podporuje zdravé hladiny lipidů a glukózy pro ty, kteří jsou již v normálním rozmezí.46–49 Ještě vzrušující je, že tyto složky z borůvek (pterostilben a antokyany) mohou pomáhat chránit strukturu DNA.50–54 Life Extension Mix™ obsahuje extrakt z divoké borůvky, který poskytuje nejaktivnější složky obsažené v tomto zdraví prospěšném ovoci.

Standardizovaný extrakt ze zeleného čaje

V posledních letech bylo publikováno mnoho pozitivních studií o zdravotních přínosech zeleného čaje.55–63 Bylo zjištěno, že aktivní „polyfenolové“ složky zeleného čaje mají pozoruhodné biologické aktivity, které zahrnují inhibici oxidace LDL a neuronální peroxidace při zachování zdravé struktury DNA.64–73

Denní dávka Life Extension Mix obsahuje 325 mg extraktu ze zeleného čaje bez kofeinu, který je standardizován tak, aby poskytoval 98 % aktivních polyfenolů, kterým vědci připisují zelený čaj má řadu zdravotních výhod. To odpovídá vypití asi jednoho a půl šálku zeleného čaje denně. Navíc bylo prokázáno, že extrakty ze zeleného čaje v prášku vstřebávají o 60 až 90 % lépe do krevního oběhu ve srovnání s pitím samotného zeleného čaje.74

Standardizované rostlinné extrakty

Většina multivitaminových doplňků neobsahuje žádné rostlinné extrakty, ale Life Extension Mix™ jich nabízí širokou škálu, včetně 8 mg luteolinu, flavonoidu nachází se v petrželce, bazalce, celeru a dalších potravinách. Bylo prokázáno, že luteolin poskytuje ochranu DNA75 před oxidačním poškozením a inhibuje nadměrné hladiny cytokinů, jako je interleukin-4 a interleukin-13.76

Brokolice obsahuje několik aktivních složek, z nichž nejvýznamnější je sulforafan díky svým jedinečným detoxikačním účinkům a účinkům na ochranu DNA.77–80 Naše receptura obsahuje koncentrovanou směs brokolice se standardizovanými extrakty sulforafanu a glukosinolátů, sloučenin přisuzovaných četným ochranným účinkům brokolice,81–101 a také chlorofylu chránícího geny.102– 113

Life Extension Mix™ také obsahuje více luteinu a více lykopenu než oblíbené vitamíny na jeden den. Bylo prokázáno, že lutein, extrakt nalezený v kukuřici a v listové zeleni, jako je kapusta a špenát, pomáhá udržovat kritické pigmenty v oční makule,117 zatímco lykopen z rajčat pomáhá udržovat strukturu DNA a chrání před oxidací LDL.118–128



Standardizované ovocné extrakty

Kromě našeho standardizovaného granátového jablka a výtažky z divokých borůvek, Life Extension Mix™ také obsahuje ovocné výtažky, jako jsou borůvky, hroznová semena a citrusové bioflavonoidy, které zajišťují zdravý oběh v celém těle a udržují zdravou DNA.

Naše jedinečné složení je obohaceno s maqui berry a tart cherry pro jejich antioxidační přínosy pro zdraví srdce a také pro funkci svalů a kloubů.129–148 Obsahuje také přizpůsobenou směs ostružin, brusinek, švestek, černého bezu, tomelu, třešní a dalšího ovoce, které podle studií poskytují mnoho příznivých účinků na tělo.

Četné studie poukázaly na mnoho výhod olivových polyfenolů a Life Extension Mix™ obsahuje olivový extrakt standardizovaný tak, aby poskytoval polyfenoly, jako je hydroxytyrosol, u kterých bylo prokázáno, že chrání před oxidací LDL, potlačuje volné radikály a stabilizuje buněčné membrány.149–161

Extrakt lignanu ze sezamových semínek</ strong>

Sezam a jeho lignany mají širokou škálu aplikací v lidském zdraví, včetně zvýšení hladiny gama tokoferolu v lidské tkáni,162,163 zvýšení příznivých účinků rybích olejů a pomoci udržet již normální hladinu cholesterolu/ Hladiny LDL u lidí.164–173 Life Extension Mix™ poskytuje 10 mg extraktu sezamového lignanu, který dodává přímý přínos lignanů a zvyšuje účinky vitamínu E174 a dalších živin v těle, jako je kyselina gama-linolenová (GLA ).

Živiny pro udržení zdravé hladiny glukózy v krvi

Chrom, hořčík a biotin jsou nezbytné k udržení zdravého krevního cukru pro osoby, které jsou již v normálním rozmezí.175–186 Kromě vysoce vstřebatelné formy hořčíku a super-vysokého biotinu obsahuje Life Extension Mix™ 500 mcg chrómu, vysoce stabilní, biologicky aktivní špičkový komplex chrómu. Studie o výhodách suplementace chrómem ukazují, že pro optimální účinky jsou nutné dávky přesahující 200 mcg denně.


Vysoce účinný vitamín D3

Současní vědci se obávají, že mnoho lidí nedostává dostatek vitamínu D, což je kritická živina pro udržení hustoty kostí a zdravého dělení buněk.190–197 Ve skutečnosti, recenze v New England Journal of Medicine navrhl, že doporučený příjem vitaminu D je nedostatečný a je třeba jej zvýšit na alespoň 800 IU vitaminu D3 denně.198 V současnosti většina odborníků v oboru věří, že příjem mezi 1 000 a 10 000 IU u dospělých povede k zdravější hladina séra 25(OH)D, přibližně 50–80 ng/ml.199–201

Každá denní dávka Life Extension Mix™ poskytuje 2 000 IU vitamínu D3. A co víc, toto složení obsahuje pouze 500 IU předem vytvořeného vitaminu A. Předformovaný (nikoli beta-karoten) vitamin A může narušovat přínos vitaminu D, ale většina multivitaminů obsahuje 5 000 až 25 000 IU předem vytvořeného vitaminu A.202<br / 

5-MTHF (5-methyltetrahydrofolát)

Folát pomáhá udržovat hladinu homocysteinu v normálním rozmezí. Jedna dávka našeho vzorce obsahuje 400 mcg bioaktivní 5-MTHF formy folátu, která je až 7krát biologicky dostupnější než běžná kyselina listová.

Selen a Apigenin

Life Extension Mix™ nyní obsahuje tři účinné formy selenu (SelenoExcell®, Se-methyl-selenocystein a seleničitan sodný). Nově je zahrnut také apigenin, silný bioflavonoid obsažený v mnoha zelenině a ovoci, který zvyšuje ochranu buněk.

Proč si vybrat Life Extension Mix™ pro svůj multinutriční doplněk? 

Složky v Life Extension Mix™ jsou založeny na více než 35 letech klinického výzkumu a my jsme vybrali ty nejčistší a nejúčinnější formy rostlinných extraktů, vitamínů, minerálů a dalších živin. pro maximální absorpci. Objevte rozsáhlé výhody Life Extension Mix™!

Doplňující fakta

Velikost dávky 8 tablet (den)


Množství na porci
Vitamín A (jako beta-karoten, acetát) (5 000 IU)

1500 mcg

Vitamin C (jako askorbát vápenatý, kyselina askorbová, askorbylpalmitát, askorbát hořečnatý, askorbát niacinamidu, extrakt z aceroly) < p>970 mg
Vitamin D3 (jako cholekalciferol ) (2 000 IU)

50 mcg

Vitamin E (jako D-alfa tokoferylsukcinát, D-alfa tokoferol)

67 mg

Thiamin (vitamín B1) (jako thiamin HCl)

125 mg< /p >

Riboflavin (vitamín B2) (jako riboflavin, riboflavin 5' -fosfát)

50 mg

Niacin (jako 61 % niacinamid, 38 % niacin, 1 % niacinamid askorbát)

190 mg

Vitamin B6 [jako pyridoxal 5'-fosfát (100 mg), pyridoxin HCI (5 mg)]

105 mg

Folát (jako vápenatá sůl L-5-methyltetrahydrofolátu)

680 mcg

Vitamin B12 (jako methylkobalamin)

600 mcg

Biotin

3000 mcg

Kyselina pantothenová (jako D-pantothenát vápenatý s 5 mg pantethinu)

600 mg

Vápník (jako fosforečnan vápenatý, askorbát Ca, D-pantothenát vápenatý, Ca D-glukarát)

500 mg

Jód (jako jodid draselný)

150 mcg

Hořčík (jako oxid hořečnatý, citrát, arginát, glycinát, taurinát, askorbát)

420 mg

Zinek (jako citrát zinečnatý, L-OptiZinc®3mono-L-methionin sulfát zinečnatý)

35mg

Selen [jako seleničitan sodný, SelenoExcell®4 kvasnice s vysokým obsahem selenu, Se-methyl L-selenocystein]

200 mcg

Měď (jako TRAACS®12 chelát bisglycinátu měďnatého)

1 mg

Mangan (jako mangan citrát, glukonát)

1 mg

Chrom [jako Crominex®5 3+ chrom stabilizovaný extraktem Capros® amla (ovoce), PrimaVie® Shilajit]

500 mcg

Molybden (jako chelát aminokyseliny molybdenu)

125 mcg

Draslík (jako citrát draselný)

35mg

Směs brokolicového koncentrátu [brokolicový prášek, extrakt (klíček, růžička, semena) (poskytující glukosinoláty, sulforafan)]

525mg

N-acetyl-L-cystein (NAC)

600 mg

Extrakt ze zeleného čaje bez kofeinu (list) [standardně obsahuje 45 % epigalokatechin galátu (EGCG)]

325 mg

Acerola extrakt 4:1 (bobule)

300 mg

Inositol

250 mg

Bioflavonoidy citrusových plodů hořkého pomeranče (kůra, ovoce) [standardně do 50 % hesperidinu]

200 mg

Proprietární směs ovoce/bobule [evropský bez, ostružina, borůvka, třešeň, brusinka, švestka, prášek z tomelu (Diospyros kaki)]

200 mg

Taurin

200 mg

Antokyanový extrakt z divokých borůvek (ovoce)

150 mg

Extrakt Sensoril®11 Ashwagandha (kořen, list) [standardně až 32 % oligosacharidů, 10 % glykosidových konjugátů]

125mg

Silymarin [z extraktu (semena) ostropestřce]

100 mg

Trimethylglycin (TMG) (jako bezvodý betain)

100 mg

CherryPure®1 višeň (tart cherry) extrakt proanthokyanidinu (kůže)

85mg

POMELLA®9 extrakt z granátového jablka (ovoce) [standardně do 30 % punicalagins]

85mg

Přírodní smíšené tokoferoly (poskytující tokoferoly gama, delta, alfa, beta) )

60 mg

MirtoSelect®10 extrakt z borůvky (ovoce)

30 mg

Proanthokyanidinový extrakt z hroznů BioVin®7 (celé hrozny)

25mg

Leucoselect®6 extrakt z hroznových jader proanthokyanidinů

25mg

Bio-Quercetin fytozom (poskytující 5 mg kvercetinu [z japonského koncentrátu sophora (květinový pupen)], fosfatidylcholinový komplex [ze slunečnice])

15mg

Bromelain [z ananasu (stopka)] (2400 trávicích jednotek želatiny/gram)

15mg

Lutein [z extraktu z měsíčku (Tagetes erecta) (květ)] (poskytuje 465 mcg trans-zeaxanthinu)

15mg

Olivový extrakt (ovoce) (poskytující polyfenoly, hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein)

12.5mg

Extrakt lignanu ze sezamových semínek

10 mg

Luteolin [z pomerančového extraktu (ovoce)]

8mg

Apigenin

5 mg

Bór (jako chelát borové aminokyseliny)

3 mg

Lykopen [z přírodního extraktu z rajčat (ovoce) LycoBeads®8]

3 mg

Delphinidiny [z extraktu z bobulí maqui Delphinol®2 (Aristotelia chilensis) (ovoce)]

2 mg

Kyanidin-3-glukosid (C3G) [z extraktu z černého rybízu (ovoce)]

1.25mg

Další složky: mikrokrystalická celulóza, maltodextrin, kyselina stearová, sodná sůl kroskarmelózy, oxid křemičitý, rostlinný stearát, škrob, vodný filmový povlak (čištěná voda, hydroxypropylmethylcelulóza, glycerin).</td. >



1– CherryPure® je registrovaná ochranná známka společnosti Shoreline Fruit, LLC.

2– Delphinol® je registrovaná ochranná známka společnosti MNL.

3– L-OptiZinc® a logo jsou ochranné známky společnosti Lonza nebo jejích přidružených společností.

4– SelenoExcell® je registrovaná ochranná známka společnosti Cypress Systems Inc.

5– SelenoPure® je registrovaná ochranná známka společnosti Nutrition 21

6– Leucoselect® je registrovaná ochranná známka společnosti Indena S.p.A.

7– BioVin® je registrovaná ochranná známka společnosti Cyvex Nutrition dba Biooriginal.

8– Lycored LycopeneTM je registrovaná ochranná známka společnosti Lycored;Orange, New Jersey.

9– Extrakt POMELLA® je krytá pod patentem USA 7 638 640 a POMELLA® je registrovaná ochranná známka společnosti Verdure Sciences, Inc.

10– MirtoSelect® je registrovaná ochranná známka společnosti Indena, S.p.A., Milán, Itálie.
<br / >11– Sensoril® je chráněn podle patentů USA č. 6,153,198 a 6,713,092 a je registrovaná ochranná známka společnosti Natreon, Inc.

12-TRAACS® je registrovaná ochranná známka společnosti Albion Laboratories, Inc.

Dávkování a použití

Užívejte osm (8) tablet denně v rozdělených dávkách s jídlem nebo podle doporučení lékaře.

Upozornění

Může se objevit dočasné zarudnutí, svědění, vyrážka nebo žaludeční potíže. Testování jaterních funkcí se doporučuje, pokud je niacin užíván v dávce vyšší než 500 mg denně. Lidé s dnou nebo onemocněním jater by se měli vyvarovat užívání vysokých dávek niacinu. Pokud užíváte antikoagulační léky, před použitím tohoto přípravku se poraďte se svým lékařem. Jedinci, kteří konzumují více než 2 000 IU/den vitaminu D (ze stravy a doplňků), by si měli pravidelně nechat měřit 25-hydroxy vitamin D v séru. Suplementace vitaminu D se nedoporučuje u jedinců s vysokou hladinou vápníku v krvi. Jedinci s vrozenými chybami metabolismu mědi (např. Wilsonovou chorobou) by se měli vyvarovat každodenního chronického používání tohoto produktu.

Upozornění

UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH DĚTÍ


NEPŘEKRAČUJTE DOPORUČENOU DÁVKU

Nekupujte, pokud je vnější těsnění rozbité nebo poškozené.
< br />Při užívání doplňků výživy se prosím poraďte se svým lékařem, pokud se léčíte kvůli zdravotnímu stavu, jste těhotná či kojící.

</ div>
  1. Br J Pharmacol. 2003 Jul;139(6):1095–102.

  2. PLoS One. 2010 Jan 1;5(1):e8554.

  3. Planta Med. 2012 Oct;78(15):1626–32.

  4. J Ethnopharmacol. 8. ledna 2010;127(1):7–10.

  5. J Nutr Biochem. 2014 duben;25(4):404–11.

  6. Mol Nutr Food Res. 2013 Jul;57(7):1182–97.

  7. Genes Nutr. 7(2): 295–306 dubna 2012.

  8. Int J Biol Macromol. 2014 Aug;69:382–7.

  9. Planta Med. 2013 Nov;79(17):1599–604.

  10. BMC Complement Altern Med. 26. září 2013;13:238.

  11. Oxid Med Cell Longev. 2013;2013:575482.

  12. Curr Pharm Biotechnol. 2014;14(12):1027–35.

  13. Acta Pol Pharm. 2014 listopad-prosinec;71(6):1051–5.

  14. Neurochem Int. říjen 2015;89:227–33.

    < /li>
  15. J Pharm Pharmacol. Květen 2015;67(5):720–30.

  16. Prog Neuropsychopharmacol Biol Psychiatry. 2014 Oct 3;54:92–102.

  17. Mol Neurobiol. Květen 2016;53(4):2339–53.

  18. Neurobiolové stárnutí. 2012 Sep;33(9):2062–71.

  19. Brain Res. 15. července 2016;1643:70–9.

  20. Planta Med. říjen 2008;74(13):1635–43.

  21. Curr OpinPharmacol. 2004 Jun;4(3):301–5.

  22. Protein Pept Lett. 2008;15(4):385–91.

  23. Curr PharmDes. 2008;14(10):969–72.

  24. Biochem Soc Trans. 2007 Nov;35(Pt 5):853–6.

  25. Hormony (Athény).2008 duben-červen;7(2):123–32.<br / 
  26. Matrix Biol. 8. září 2016 Pá: S0945–053X(16)30168–8.

  27. J Biol Chem. 24. prosince 2004;279(52):54173–84.

  28. J Dermatolog Treat. 2012 Oct;23(5):345–84.

  29. Exp Clin Endocrinol Diabetes. červen 2012;120(6):329–34.

  30. J Lipid Res. květen 2006; 47(5): 964–74.

  31. J Am Soc Nephrol. 2005 Jan;16(1):144–50.

  32. Nutr Rev. 2009 Jan;67(1):49–56.

  33. Br J Pharmacol. 2005 Jul;145(6):767–74.

  34. J Nutr Biochem. 2005 září;16(9):570–6.

  35. Oxid dusnatý. 2007 Aug;17(1):50–4.

  36. Drugs Exp Clin Res. 2002 28(2–3):49–62

  37. J Nutr. 2001 Aug;131(8):2082–9.

  38. Proc Natl Acad Sci USA 2005 Oct 11;102(41):14813–8.<br / 
  39. Int J Mol Sci. 25. srpna 2014;15(9):14949–66.

  40. Clin Cancer Res. 1. července 2006;12(13):4018–26

  41. Buněčný cyklus. 2006 Feb;5(4):371–3.

  42. Pharm Biol. 2016;54(6):964–74.

  43. Life Sci. 21. srpna 2014;110(2):61–9.

  44. Eur J Nutr. 2003 Jan;42(1):18–28.

  45. 2008 February;28(2):72–7.

  46. J Agric Food Chem. 28. července 2004;52(15):4713–9.

  47. Funkce stravování. 2015 Jun;6(6):1968–76.

  48. J Agric Food Chem. 4. května 2005;53(9):3403–7.

  49. J Agric Food Chem. 20. srpna 2014;62(33):8371–8.

  50. Mol Divers. 2015 Nov;19(4):737–43

  51. Eur J Haematol. 2013 duben;90(4):291–300.

  52. Nutr Res. 2013 Mar;33(3):220–7.

  53. Mutat Res. 5. února 2003;535(1):103–15.

  54. Int J Mol Sci. 2013 Oct 30;14(11):21447–62.

  55. Am J Clin Nutr. 2015 Mar;101(3):487–95.

  56. Prostata. 1. dubna 2015;75(5):550–9.

  57. Leuk Res. 2015 Feb;39(2):164–9.

  58. Mutageneze. 2015 Jan;30(1):129–37.

  59. Oncol Rep. 2015 Jan;33(1):297–303.

  60. Curr Pharm Des. 2013;19(34):6141–7.

  61. Int J Food Sci Nutr. březen 2012;63 Suppl 1:90–7

  62. Asijská rakovina Pac J Předchozí. 2012;13(8):4107–12.

  63. Adv Exp Med Biol. 2015;832:25–33.

  64. Crit Rev Food Sci Nutr. 2003;43(1):89–143 Acta Otolaryngol. 2004 květen;124(4): 464–70.

  65. Lancet. 2004 18. září;364(9439):1021–2.

  66. J Endocrinol Invest. 2010 Feb;33(2):118–24.

  67. J Med Food. 2012 Aug;15(8):726–32.

  68. Cancer Prev Res (Phila). 2010 Aug;3(8):900–9.

  69. Arch Biochem Biophys. 1. září 2010;501(1):65–72.

  70. Rakovina nutr. 2009 List;61(6):827–35.

  71. Br J Nutr. červen 2004;91(6):873–81.

  72. Nutr Res. 2016 Jan;36(1):16–23.

  73. Am J Clin Nutr. 2004 Dec;80(6):1558–64.

  74. Biosci Biotechnol Biochem. květen 1999;63(5):896–9.

  75. Allergol Int. červen 2007; 56(2):113–23.

  76. Nedávný Pat Endocr Metab Immune Drug Discov. 2015;9(1):24–39.

  77. Cancer Prev Res (Phila). 2014 Aug;7(8):813–23.

  78. Neurochem Int. 2016 Aug 25;100:52–61.

    </ li>
  79. Rakovina nutr. 2016 září 16:1–11. [Epub před tiskem]

  80. J Nutr Biochem. 2014 Aug;25(8):824–33.

  81. PLoS One. 9. června 2014:e99391.

  82. Zhonghua Jie He He Hu Xi Za Zhi. 2014 Apr;37(4):250–4.

  83. Int J Oncol. říjen 2014;45(4):1497–506.

  84. PLoS One. 2014 Jul 14;9(7):e101991.

  85. Int J Oncol. 2015 Jul;47(1):51–60.

  86. J Phys Chem B. 2015 Jun 25;119(25):7825–36.
    < br />
  87. J Leukoc Biol. 2016 Jan;99(1):189–99.

  88. Nutr Res. 2014 Sep;34(9):807–13.

  89. Mol Nutr Food Res. 2015 Feb;59(2):221–30.

  90. Antioxidový redoxní signál. 1. června 2015; 22(16): 1382–424

  91. J Inflamm (Londýn). 20. ledna 2015; 12: 6.

  92. Int J Mol Med. 2015 Jul;36(1):53–64.

  93. Int J Vitam Nutr Res. 2002 Jan;72(1):26–31.

  94. Oncotarget. 2014 Mar 30;5(6):1621–34.

  95. Cancer Lett. 2014 Aug 28;351(1):41–9
    <br / >
  96. Am J Alzheimers Dis Other Demen. 2015 Mar;30(2):183–91.

  97. Předchozí Nutr Food Sci. 2014 Jun;19(2):89–97.

  98. J Biosci Bioeng. 2015 Jan;119(1):35–42.

  99. Int J Mol Sci. 18. srpna 2014;15(8):14396–410.

  100. Pharmacol Res. 2014 Jul;85:23–32.

  101. J Nutr. 2001 Nov;131(11 Suppl):3027S-3033S.

  102. Nutr Rev. 2012 Nov;70(11):654–65.

  103. J Zhejiang Univ Sci B. Aug 2009; 10(8): 580–588.

  104. Plant Physiol. února 2001; 125(2): 718–727.

  105. J Food Sci Technol. srpen 2011; 48(4): 510–514.

  106. Mutat Res. 1. září 2001;480–481:285–97.

  107. Biochem J. 15. května 2002; 364 (Pt 1): 301–7.

  108. Clin Immunol. 2009 Mar;130(3):244–51.

  109. Metabolismus. 2001 Oct;50(10):1130–5.

  110. Karcinogeneze. 2003 Mar;24(3):491–5.

  111. Karcinogeneze. 2004 Feb;25(2):219–27.

  112. Biomarkery epidemie rakoviny Předch. 16. dubna 2007 (4): 847–51.

  113. Integr Cancer Ther. 2003 Jun;2(2):139–44.

  114. Advancing Hig Med Dosw (online). 2008 Sep 5;62:451–62.

  115. Altern Med Rev. 2002 Aug;7(4):336–9.

  116. Arch Biochem Biophys. 1. prosince 2010;504(1):50–5.

  117. Am J Physiol Endocrinol Metab. Prosinec 2007;293(6):E1820–7.

  118. J Cancer Předch. 2015 Jun;20(2):92–6.

  119. Clin Nutr. 2016 Apr;35(2):428–35.

  120. J Cell Physiol. září 2015;230(9):2128–41. doi: 10.1002/jcp.24941.

  121. Crit Rev Food Sci Nutr. 2003 43(1):1–18.

  122. Clin Sci. [Lond] září 2003;105(3): 355–61.

  123. Arch Biochem Biophys. 2004 Oct 1;430(1):127–34.

  124. Cancer Res. 1. prosince 1992;52(23):6583–7.

  125. Redox Rep. 1999;4(1–2):61–8.

  126. Mol Nutr Food Res. 2012 Apr;56(4):622–31.

  127. Arch Biochem Biophys. 1. prosince 2010;504(1):26–33

  128. J Agric Food Chem. 9. března 2011; 59(5): 1630–7.

  129. Od Naturforsch C. 2009 září-říjen;64(9–10):759–62.

  130. Phytochem Anal. 2006 leden-únor;17(1):8–14

  131. J Agric Food Chem. 18. prosince 2002;50(26):7542–7.

  132. J Med Food. říjen 2009;12(5):935–42.

  133. Med Sport Sci. 2012;59:86–93.

  134. J Med Food. 2012 Nov;15(11):945–54.

  135. Br J Sports Med. 2006 Aug;40(8):679–83

  136. Food Chem. 2009 Jul;115(1):20–25.

  137. J Nutr. říjen 2009;139(10):1896–900.

  138. Cancer Lett. 8. května 2003; 194 (1): 13–9.
    <br /
  139. Fytomedicína. 2001 Sep;8(5):362–9.

  140. Scand J Med Sci Sports. 2010 Dec;20(6):843–52.

  141. J Int Soc Sports Nutr. 7. května 2010; 7:17.

  142. Osteoartróza chrupavky. 2013 Aug;21(8):1035–41.

  143. Živiny. 22. července 2016;8(7).

  144. J Int Soc Sports Nutr. 26. května 2016; 13:22.

  145. J Int Soc Sports Nutr. 2015 16. listopadu;12:41.

  146. Eur J Nutr. 2016 Jun;55(4):1695–705.

  147. Appl Physiol Nutr Metab. 2015 duben;40(4):414–23.

  148. J Agric Food Chem. 17. prosince 2003;51(26):7636–41 Arterioscler Thromb Vasc Biol. 1. dubna 2003;23(4):622–9 Chem Phys Lipids. červen 2003;124(1):23–36.

  149. Med Sci Monit. 2004 Apr;10(4):PI49-I54.

  150. J Nutr. 2015 Aug;145(8):1692–7.

  151. Am J Clin Nutr. Květen 2012;95(5):1238–44.

  152. Int J Environ Res Public Health. 26. července 2016;13(8).

  153. Curr Med Chem. 26. června 2016. [Epub před tiskem]

  154. J Endocrinol Invest. 25. června 2016. [Epub před tiskem]

  155. Nedávné Pat Food Nutr Agric. 2010 Jun;2(2):154–9.

  156. Water Res. 2010 Jul;44(13):3883–92.

  157. Pharmacol Res. říjen 2010;62(4):322–7.

  158. Food Chem. 15. prosince 2016;213:135–42.

  159. J Biol Chem. 2002 Jul 12;277(28):25290–6.

  160. J Nutr. listopad 2001;131(11):2892–7.

  161. J Nutr Sci Vitaminol [Tokio]. 2003 Aug;49(4):270–6.

  162. Life Sci. 2000 66(2):161–71.

  163. Nedávné Pat Food Nutr Agric. 2011 Jan;3(1):17–29.

  164. Lipidy. 2013 Jun;48(6):633–8.

  165. J Sci Food Agric. 2013 Jun;93(8):1833–8.

  166. J Nutr. květen 2006;136(5):1270–5.

  167. Vopr Pitan. 2011;80(3):41–3.

  168. Int J Food Sci Nutr. 2012 Sep;63(6):674–8.

  169. Int J Vitam Nutr Res. 2014;84(1–2):79–91.

  170. Eur J Nutr. 2015 Aug;54(5):691–700.

  171. J Pharmacol Sci. 2011;115(3):408–16

  172. Biol Trace Elem Res. Prosinec 2012;150(1–3):26–30.

  173. Med Sci Monit. června 2010;16(6):CR307–312.

  174. Magnet Res. Prosinec 2009;22(4):235–46.

  175. Ren Fail. 1996 Jan;18(1):131–7.

  176. Arch Med Res. 2002 září-říjen;33(5):439–47.

  177. Am J Med Sci. březen 2007;333(3):145–53.

  178. Asia Pac J Clin Nutr. Prosinec 2016;25(4):747–753.

  179. Metab Brain Dis. 2016 duben;31(2):289–97.

  180. Horm Mol Biol Clin Investig. 14. července 2016. [Epub před tiskem]

  181. Magne Res. 2015 Jul-Sep;28(3):99–107.

  182. J Pediatr. 2016 Jan;168:93–98.e1.

  183. Wei Sheng Yan Jiu. 2015 Mar;44(2):185–9, 195.

  184. Horm Metab Res. říjen 2007;39(10):743–51.

  185. Diabetes Educ. 2004;Suppl:2–14.

  186. Diabetes Technol Ther. 2006 Dec;8(6):636–43.

  187. Crit Rev Clin Lab Sci. 2009;46(4):190–209.

  188. Krev. 15. dubna 2001;97(8):2427–33.

  189. Am J Clin Nutr. 2004 Jul;80(1):108–13.

  190. Calcif Tissue Int. 2004 September;75(3):183–8.
    <br /
  191. Věk Stárnutí. Leden 2004;33(1):45–51. Cancer Prev Res (Phila). 2015 Oct;8(10):895–904.

  192. World J Gastroenterol. 7. srpna 2015;21(29):8868–77.

  193. Chin J Nat Med. 2015 Jul;13(7):481–97.

  194. N Engl J Med. 2007 Jul 19;357(3):266–81.

  195. Curr Med Res Opin. 2008 Jan;24(1):139–49.

  196. Adv Exp Med Biol. 2008;624:55–71.

  197. Může být známým lékařem. 2011 Jan;57(1):16–20, e1–6.

  198. Ann Otol Rhinol Laryngol. listopad 2008;117(11):864–70.

  199. Prog Retin Eye Res. květen 2004;23(3):307–80.

  200. Free Radic Res. 2001 Dec;35(6):953–66.

  201. Br J Nutr. 2005 Aug;94(2):211–20.

  202. J Ocul Pharmacol Ther. 2013 Jul-Aug;29(6):604–9.

  203. J Agric Food Chem. 4. června 2003;51(12):3560–3

  204. Altern Med Rev. 2000 Dec;5(6):553–62.

  205. Nutr Res. 2008 Mar;28(3):198–207.

  206. J Food Sci. říjen 2009;74(8):H253–8.

  207. J Agric Food Chem. 2001 Mar;49(3):1546–51.

  208. J Med Food. 2012 Dec;15(12):1045–50.

  209. Neurosci Lett. 2013 Feb 8;534:285–8.

    </ li>
  210. Mol Nutr Food Res. listopad 2013;57(11):1979–87.

  211. Biochem Pharmacol. 2014 Jul 15;90(2):135–44.

  212. Zhongguo Dang Dai Er Ke Za Zhi. Květen 2014;16(5):534–8.

  213. Int J Med Sci. 14. května 2014;11(7):742–7.

  214. Zánět. 2015 Aug;38(4):1669–82.

  215. Cardiovasc Toxicol. 2016 Jul;16(3):251–9.

  216. J Surg Res. Prosinec 2015;199(2):592–600

  217. Front Pharmacol. 7. září 2016, 7:301.

  218. Oncotarget. 2016 15. září. [Epub před tiskem]

  219. Cell Biol Toxicol. 2003 Aug;19(4):243–52.

  220. J Agric Food Chem. 23. února 2005;53(4):941–7.

  221. Life Sci. 2003 Jul 18;73(9):1097–114.

  222. J Nutr.2013 Aug;143(8):1248–53.