GreenFood Nutrition Selen Lalmin 30 kapslí
Popis
Selen Lalmin® jsou kvasnice s organicky vázaným Selenem. Přírodní materiál „kvasinka“ je navázán Selenem. Tím dochází k obohacování kvasnice o Selen a pro lidské tělo tak vzniká lépe využitelná organická forma tohoto minerálu.
Selen Lalmin® vyhledávají lidé orientovaní na:
- Normální stav kardiovaskulárního systému
- Ochranu buněk před oxidativním stresem
- Normální hladinu cholesterolu
- Udržení normálního stavu vlasů a nehtů
- Normální funkci imunitního systému
- Normální činnosti štítné žlázy
- Obsahuje kanadskou surovinu certifikovanou Kosher a Halal.
Balení: 30 kapslí
Předpokládaná doba užívání 1 balení: 30 dní
Doporučená denní dávka: užijte 1 kapsli denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Obsah látek v denní dávce | 1 kapsle | RHP* |
Lalmin ® Se2000 / z toho selen | 50 mg/100 mcg | 181% |
*RHP – referenční hodnota příjmu
Složení: Rýžová mouka, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC – Empty Hard capsule from Hypromellose), Lalmin ® Se2000 (inaktivní kvasnice – 1 g obsahuje 2 – 2,4 mg selenu), protispékavé látky: stearát hořečnatý , oxid křemičitý.
Neobsahuje: lepek, laktózu, GMO free – bez genetické úpravy. Výrobek je vhodný pro vegany.
Upozornění na obale: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.
Alergeny: Výrobek neobsahuje alergeny uvedené v Příloze II Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 1169/2011 v platném znění.
GMO: Výrobek v souladu s požadavky Nařízení (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebyl vyroben z geneticky modifikovaných surovin
Ionizace: Výrobek nebyl ošetřen pomocí ionizujícího záření, jak je definováno ve Směrnici Evropského parlamentu a Rady č. 1999/2/ES ve znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008.
Výroba je certifikována podle ISO 22000:2018