10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12727826

BARLEE´S BIO - BALÍČEK SE VZORKY NEKÁVY

BARLEE´S BIO - BALÍČEK SE VZORKY NEKÁVY

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nevíte, která Nekáva je pro Vás či obdarovaného ta pravá? Nevadí. Připravili jsme pro Vás speciální ochutnávkový balíček, naší Nekávové rodinky. Celý popis
88 Kč
Zboží od: Barlee's
88 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

6.12.2024 na výdejním místě
6.12.2024 - 9.12.2024 na vaší adrese

Popis

Na výběr budete mít originální Nekávu s jemně oříškovou chutí a „kávovou“ hořkostí či Nekávu Masalu, která skvěle zahřeje a dodá tělu spousty prospěšných látek. Stejně tak i u Nekávy pro regeneraci či detox můžete díky směsi bylinek vychutnat lahodnou chuť a zároveň udělat pro tělo dobrý skutek.

Sada obsahuje:

Nekáva Original, 21 g – BIO pražený ječmen bez kofeinu – mletá

Nekáva Zahřívací masala, 21 g - BIO pražený ječmen se směsí koření 

Nekáva Pro regeneraci, 21 g – BIO pražený ječmen se směsí bylinek

Nekáva Pro detox, 21g – BIO pražený ječmen se směsí bylinek

Příprava:

  • Moka konvička

Do spodní části konvičky nalijeme vodu. Trychtýřovitý zásobník naplníme po okraj Nekávou, nestlačujeme. Množství Nekávy je dané velikostí konvice, na 4 šálky budeme potřebovat cca 30 g. Přišroubujeme horní část a přivedeme k varu. Konvici odstavíme ze sporáku těsně před dokončením extrakce.

  • French press

Na 100 ml vody budeme potřebovat 6–7 g Nekávy. Vsypeme požadované množství Nekávy do french pressu. Vodu uvaříme a necháme asi půl minuty odstát, aby teplota klesla na 93–94 °C. Pomalu zalijeme Nekávu horkou vodou, zamícháme a necháme 5–6 minut odstát. Poté pomalu stlačíme a je hotovo.

  • Filtrovaná Nekáva

Pro přípravu v Chemexu, Hario V60 nebo Cleveru si připravíme 6–7 g Nekávy na 100 ml vody. Nejprve propláchneme filtr horkou vodou, vsypeme Nekávu, zalijeme 30 ml vody o teplotě 93–94 °C a počkáme 30 vteřin. Poté krouživými pohyby od středu dolijeme zbylou vodu. Podobně jednoduchá příprava je i v Moccamasteru.

  • Cold brew

Do nádoby s uzávěrem vsypeme požadované množství Nekávy (6–7 g na 100 ml vody), zalijeme potřebným množstvím studené vody a necháme extrahovat v uzavřené nádobě v lednici po dobu 18–24 h. Přecedíme, dáme led do sklenice, zalijeme vychlazeným cold brew a dozdobíme plátkem pomeranče a mátou.