AXONIA IMUNOGYN 200 - 30 tobolek
Popis
Doplněk stravy IMUNOGYN® 200 byl zvláště vyvinutý pro podporu imunity žen. IMUNOGYN® 200 obsahuje v jedné tobolce 200 mg indol-3-karbinolu (I3C).
Indol-3-karbinol (I3C) vzniká z molekuly glukobrassicinu, který se nachází v košťálové zelenině z čeledi brukvovitých (brokolice, zelí, kapusta, květák, kedluben). Tepelná úprava zeleniny tvorbu indol-3-karbinolu narušuje.
Beta-glukan je větvený polysacharid získaný z buněčných stěn kvasinek Saccharomyces cerevisiae.
Laktoferrin je glykoprotein, který se vyskytuje zejména v kolostru a v mateřském mléku, ale také v děložním a vaginálním sekretu.
Selen, zinek, vitamin D a vitamin B9 (kyselina listová) podporují normální funkci imunitního systému.
Selen, zinek a vitamin E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Doplněk stravy
Dávkování
Doporučené dávkování: Užívejte 1–2 tobolky denně, nejlépe před jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody. Tobolky polykejte v celku; nežvýkejte je.
Doporučená doba užívání: Nejméně po dobu 3 měsíců.
Výhodné balíčky naleznete na eshop.axonia.cz
Složení
Obsah tobolky: indol-3-karbinol (standardizovaný extrakt z brokolice (Brassica oleracea L. var. italica Plenck); beta-glukan z kvasinek Saccharomyces cerevisiae; bovinní laktoferrin (z mléka); protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin; vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát); oxid zinečnatý; seleničitan sodný; vitamín D3 (cholekalciferol); vitamín B12 (kyanokobalamin); kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová). Tobolka: jedlá želatina; barviva: červený oxid železitý, oxid titaničitý.
Upozornění a varování: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Výrobek je určen pro dospělé. Neužívejte v těhotenství, ani po dobu kojení. Uchovávejte na suchém místě chráněném před světlem při teplotě do 25 °C. Neužívejte, pokud je obal poškozený. Neužívejte po uplynutí doby použitelnosti. Neužívejte v případě alergie nebo podezření na alergii na jakoukoliv složku výrobku.