10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 5841980

Tenderizér na maso

Tenderizér na maso

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner Výprodej
Dodejte svému připravovanému masu daleko větší vzdušnost a chutnost. Celý popis
239 Kč
Zboží od: Vše na vaření
239 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Poslední kus
S novou kartou za

28.11.2024 na výdejním místě
28.11.2024 - 29.11.2024 na vaší adrese

Popis

Moderní doplněk určený pro změkčování masa. Z plastového krytu se vysouvají nerezové jedlice, kterými se propichuje maso, dodává se mu vzdušnost, přerušují vlákna a zajišťuje se tak dokonalé propečení. Výrobek je zhotoven z nerezové oceli 18/8.

Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Tenderizér neboli změkčovač masa ve své kuchyni používám už dlouho. Slouží k měkčení masa místo naklepávání paličkou. Ostré hroty naruší – přeseknou masová vlákna a maso se pak stává křehčím. Tenderizér je vhodné použít na plátky tužšího neodleženého masa, hlavně hovězího, ale používám ho i na maso vepřové. Nejdříve ale maso nakořením a koření se pak částečně dostane i dovnitř masa. Maso se pak tepelně zpracuje, takto připravené se hodí na dušení, pečení, smažení a v minutková kuchyni. Použití je lehké a nenáročné, tenderizér se dá přirovnat k razítku. Jeho použitím se maso po tepelné úpravě stává křehčím, šťavnatým a taktéž se tepelná příprava zkrátí, maso je dříve měkké. Za sebe můžu doporučit. M.F.