shumee Kráječ mandolína na lanýže, zeleninu, čokoládu, nastavitelný 0,2-3 mm
Popis
Kód výrobce: 1721.000 Mandolína Ambrogio Sanelli je profesionální doplněk, který dobře poslouží v každé kuchyni na krájení lanýžů, zeleniny, sýra nebo čokolády na tenké plátky. Má vroubkovanou čepel vyrobenou z kvalitní nerezové oceli AISI 420 o tvrdosti 55 HCR. Pouzdro čepele je vyrobeno z nerezové oceli AISI 430 Stylová rukojeť je vyrobena z odolného palisandru. Čepel se nastavuje šroubem. Tloušťka řezu plátků je od 0,2 do 3 mm. Vlastnosti produktu: – Perfektní nástroj pro řezání lanýžů, – Čepele z vysoce kvalitní nerezové oceli, tvrdost 55 HRC, – Rukojeť z palisandru, – Čepel nastavitelná od 0,2 do 3 mm. Technické parametry: – Katalogové číslo – 1721.000 – Stav zboží – Nové – Materiál – Nerez, palisandr – Tloušťka plátku – 0,2 až 3 mm – Rozměry – 220 × 85 mm Sada obsahuje: – Lanýžová mandolína