10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 48562553

shumee KINGHOFF KH-1872 STROJ NA ŘEZÁNÍ ZELENINOVÝCH HRANOLŮ

shumee KINGHOFF KH-1872 STROJ NA ŘEZÁNÍ ZELENINOVÝCH HRANOLŮ

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
KINGHOFF KH-1872 STROJ NA ŘEZÁNÍ ZELENINOVÝCH HRANOLŮ Celý popis
440 Kč
Zboží od: Shumee
440 Kč

20.1.2025 - 21.1.2025 na vaší adrese

Popis

Stroj na krájení brambor na hranolky. Kráječ se skládá z těla vybaveného protiskluzovými nožičkami a odnímatelnou nerezovou čepelí pro krájení brambor na hranolky a krájení zeleniny na tyčinky. Jedná se o nenahraditelné zařízení v každé kuchyni, které šetří čas a námahu a zároveň zajišťuje dokonalé výsledky řezání. Holicí strojek je díky své pevné konstrukci a inovativním řešením nejen funkční, ale také odolný. Vlastnosti produktu: Rychlé a rovnoměrné krájení – jedním pohybem přeměníte celou bramboru na 36 stejných kousků (v závislosti na průměru brambory) o průřezu 10 × 10 mm, perfektní pro přípravu křupavých hranolků. Odolné, kvalitní materiály – tělo holicího strojku je vyrobeno z pevných materiálů a čepel je vyrobena z nerezové oceli, což zajišťuje jeho životnost a odolnost proti poškození. Ocelová čepel – výjimečně ostrá, přesná a snadno se čistí, zajišťuje rychlé krájení nejen brambor, ale i jiné zeleniny, jako je mrkev, okurky a batáty. Stabilita při práci – protiskluzové nožičky na základně zajišťují bezpečnost používání a zabraňují pohybu stroje při řezání. Všestrannost použití – kromě brambor se vykrajovátka skvěle hodí na krájení mnoha další zeleniny, což z ní dělá ideální řešení pro přípravu salátů, chuťovek a ozdobných pochutin. Ergonomický design – holicí strojek se pohodlně používá a jeho kompaktní tvar usnadňuje skladování v kuchyni. Rozměry stroje: 25,2 × 11,6 × 12,3 cm   Tipy pro použití: Pro dosažení nejlepších výsledků při krájení se doporučuje používat zeleninu o průměru nejvýše 6,5 cm. Po použití zastřihovače můžete čepel a tělo snadno omýt, čímž je zajištěna hygiena a připravenost k opakovanému použití. Pokud chcete nakrájet velmi tvrdou zeleninu, jako jsou batáty, musí být alespoň částečně uvařené. Příliš tvrdé krájení zeleniny poškodí žiletku.