MasterClass Struhadlo MasterClass zester jemné
Popis
Nerezové struhadlo „rašple“ na tvrdé koření a kůru citrusů. Struhadlo MasterClass má mimořádně ostré čepele, které jsou speciálně navrženy tak, aby se neucpávaly. Jeho použití je tak snadné a znamená, že méně plýtváte krásnou, pikantní kůrou.
Struhadlo je vyrobeno z odolné nerezové oceli. Je navrženo tak, aby bylo velmi pevné, a pyšní se kyselinou leptanými čepelemi, které jsou mnohem ostřejší než standardní děrované čepele.
Skvěle se hodí pro každodenní pečení, ať už krouháte kůru z citronů na moučník nebo z limetky na ochucení thajského zeleného kari. Použijete jej ale i na tvrdé sýry, čokoládu, skořici, muškátový oříšek nebo hřebíček.
Díky měkkým protiskluzovým drážkám na rukojeti a základně vám pomůže rychle a přesně odstraňovat kůru. Nevyklouzne vám z ruky ani nebude klouzat po kuchyňské desce, když budete ovoce přetahovat přes jeho čepel. Rukojeť je navíc vybavena integrovaným poutkem k zavěšení.