Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Zboží od
Typ povrchu
Průměry
Nepřilnavý povrch
Vnější materiál
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Cena0 Kč - 800 Kč
Vyrobeny z odolného hliníku, vhodné pro všechny zdroje tepla, dokonce i pro použití v troubě Hliník poskytuje rovnoměrné vedení tepla, pánev je rychle připravena k použití Rukojeť je vyrobena z epoxidové oceli Nepřilnavý ”mramorový” povrch má vysokou teplotní odolnost (až do 260 °C). Povrch je 3vrst
můžete mít 7.11. - 8.11.
Talíř a rukojeť jsou vyrobeny z litiny. Podložka z březového dřeva. Talíř vhodný do trouby. Sadu nelze mýt v myčce nádobí.
můžete mít 7.11. - 8.11.
Tradiční pánve z válcované oceli Oblíbené pánve šéfkuchařů Jednoduchost, kvalita, odolnost a všestrannost to jsou vlastnosti, které oceňují již celé generace
můžete mít 7.11. - 8.11.
Melaminové mísy a tácy, tvarované jako nádobí.
můžete mít 8.11. - 12.11.
Melaminové mísy a tácy, tvarované jako nádobí.
můžete mít 8.11. - 12.11.
Melaminové mísy a tácy, tvarované jako nádobí.
můžete mít 8.11. - 12.11.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné|Dlouhá, nenaplněná, nehřejivá ruko
můžete mít 7.11. - 8.11.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 7.11. - 8.11.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné|Dlouhá, nenaplněná, nehřejivá ruko
můžete mít 7.11. - 8.11.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné|Dlouhá, nenaplněná, nehřejivá ruko
můžete mít 7.11. - 8.11.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné|Dlouhá, nenaplněná, nehřejivá ruko
můžete mít 7.11. - 8.11.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné
můžete mít 8.11. - 12.11.